Najlepšie desiaty pre deti: Pripravte ich zdravo, rýchlo a farebne
19.08.21 | 24006× prečítané
💥 15% ZĽAVA na Mikulášske MYXy s kódom: MIKULAS15. Len do vypredania zásob. 💥
Chceš dodať Tvojim pokrmom ten správny šmrnc? Zo širokej ponuky aróm si určite nájdeš vhodnú do svojej kuchyne. Nemusíš byť ani profesionálny cukrár, aby si ma mohol používať. Hodím sa všade!
Alternatívne produkty z kategórie Varenie a pečenie:
Aróma z arašidového masla bez arašidov? To tu určite nestretnete. Naša aróma je vyrobená predovšetkým z kvalitných arašidov a nie z látok, ktoré arašidy napodobňujú. Práve ich výrobca vyberá svoje suroviny starostlivo a taktiež také, ktoré nie sú geneticky modifikované a neobsahujú konzervačné látky. Arómy sa používajú pri pečení, ale aj nepečení a ich úlohou je vyzdvihnutie chuti produktu bez toho, aby narušili jeho štruktúru. Aróma z arašidového masla je vysoko koncentrovaná, takže stačí päť - šesť kvapiek, ktoré nahradia jednu čajovú lyžičku arašidového masla.
„O arómy som sa začal zaujímať v súvislosti s ekologicky vhodnejšími a efektívnejšími produktmi. Je oveľa výhodnejšie podporiť arómu torty, kávy, drinku alebo čohokoľvek ďalšieho pár kvapkami prírodnej arómy s výraznou vôňou, než surovinou, ktorá tak silnou arómou nedisponuje a môže nepríjemne ovplyvniť konzistenciu výrobku, napr. obsah vody v ovocí. Pridáme pár kvapiek arómy a je to! Práve preto som sa rozhodol šetriť suroviny, čas i prírodu. A pokiaľ Vám ide o ochutenie vlastných výrobkov, kde Vám záleží na štruktúre, konzistencii a samozrejme chuti a vôni, je ekologickejšie, praktickejšie a rýchlejšie riešenie - prírodná aróma.“
Arómy sa vyrábajú zo surovín, ktoré sú tak málo výrazné, že ich nejde extrahovať tak ľahko ako vanilku. Napríklad, ak by sme chceli extrahovať melón, na jednu fľaštičku extraktu by nestačil ani plavecký bazén melónu. Preto sa pre výrobu takejto arómy nepoužíva klasická extrakcia s rozpustením v etanole, ale látky zodpovedné za vôňu sa špeciálnou metódou replikujú (množia). Keďže takáto aróma má vlastnosť rýchlo sa vyparovať, je vložená do hygroskopického (bez vône a chuti) propylénglykolu, ktorý pohltí vodné pary či látky a mení ich skupenstvo z pary na hustú tekutinu.
Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.
Informácie o získavaní recenzií