Arašidové maslo s čokoládou v prášku
Súvisiaci tovar
454g
Skladom
€13,07
€10,46
€8,72
bez DPH
Podrobný popis
Arašidové maslo s čokoládou v prášku
Informácie a výživové hodnoty
Arašidové maslo či pastu určite poznáte. A ak nie, je najvyšší čas túto chybu napraviť. Avšak ešte väčšia chyba by bola neochutnať naše arašidové maslo s čokoládou v prášku. Je sladké, zdravé, obsahuje menej tukov a hodí sa takmer všade. Primiešajte ho do raňajkovej kaše, alebo ním zahustite obľúbenú omáčku, tak či onak, neoľutujete. Jeho prášková textúra vám zaručí jednoduché dávkovanie i použitie. Strúhať čokoládu a miešať s arašidovou pastou? Kdeže, toto je tak jednoduché, ako je to dobré!
5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli
- Skladujte v tme a suchu, v dobre uzatvorenej nádobe bez vetracích otvorov.
- Arašidy sa tiež nazývajú podzemnica olejná alebo burské oriešky.
- Práškové maslo obsahuje menej tukov a teda aj menej kalórií.
- Čokoláda dodáva produktu sladkú chuť i nálož antioxidantov.
- Arašidy obsahujú veľa vitamínov, minerálov a prospešných látok pre vaše telo.
Zloženie | pražené arašidy, cukor, kakao, soľ |
Alergény | Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO2. |
Krajina pôvodu | USA |
Trvanlivosť | 3/21 |
Skladovanie | do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu, chráňte pred priamym slnečným žiarením |
Balenie | skrutkovacia pet dóza |
Veľkosť | nešpecifikované |
Úprava | prášok |
Obchodná trieda | nešpecifikované |
Odroda | nešpecifikované |
Poznámka nákupcu
Ešte si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní.
Ako sa orechové maslo v prášku vyrába?
Výroba orechových masiel v prášku sa od klasických orechových pást veľmi nelíši. Začiatok procesu je jasný, orechy je nutné pražiť a následne podrviť na menšie kúsky. To aby sme urýchlili nasledujúce spracovávanie. Podrvené orechy sa ďalej melú a lisujú až kým sa z nich neodstráni väčšina tukov. Práve tu je viditeľný rozdiel v porovnaní s výrobou orechových pást, tie sa totiž lisujú kratšiu dobu a zachovajú si tak výrazne viac tukov ako prášok. Výsledkom procesu je teda prášok s výraznou orechovou chuťou, naozaj nízkym obsahom tukov, vysokým obsahom vlákniny a tiež množstvom orechového proteínu.
Tip
Vyskúšajte tiež čisté mandľové maslo v prášku a zistite tak, čo vám pri pečení najviac vyhovuje!
Výživové hodnoty | na 100 g |
Energia | kJ / kcal |
Tuky | g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | g |
Sacharidy | g |
z toho cukry | g |
Vláknina | g |
Bielkoviny | g |
Soľ | g |
Výživové hodnoty | na 100 g |
Vápnik | mg |
Železo | mg |
Horčík | mg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.