Arašidové maslo s čokoládou v prášku

€12,94 €10,78 bez DPH

Zvoľte variant

Sladké, chutné, zdravé. To som ja! Ak mi neveríš, tak ma vyskúšaj. Ale musím Ťa varovať hneď na začiatku. Keď ma raz pridáš do svojho obľúbeného jedla, už ho nikdy nebudeš chcieť bezo mňa!

          • jemne mleté arašidy 
          • s výrazne nižším obsahom tukov
          • čokoládová chuť ako bonus

Detailné informácie

454g
Skladom
€12,94
€10,78 bez DPH

Podrobný popis

Arašidové maslo s čokoládou v prášku

Informácie a výživové hodnoty 

Arašidové maslo či pastu určite poznáte. A ak nie, je najvyšší čas túto chybu napraviť. Avšak ešte väčšia chyba by bola neochutnať naše arašidové maslo s čokoládou v prášku. Je sladké, zdravé, obsahuje menej tukov a hodí sa takmer všade. Primiešajte ho do raňajkovej kaše, alebo ním zahustite obľúbenú omáčku, tak či onak, neoľutujete. Jeho prášková textúra Vám zaručí jednoduché dávkovanie i použitie. Strúhať čokoládu a miešať s arašidovou pastou? Kdeže, toto je tak jednoduché, ako je to dobré!

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  • skladujte v tme a suchu, v dobre uzatvorenej nádobe bez vetracích otvorov
  • arašidy sa tiež nazývajú podzemnica olejná alebo burské oriešky
  • práškové maslo obsahuje menej tukov a teda aj menej kalórií
  • čokoláda dodáva produktu sladkú chuť i nálož antioxidantov
  • arašidy obsahujú veľa vitamínov, minerálov a prospešných látok pre Vaše telo

Základná špecifikácia
Zloženie pražené arašidy, cukor, kakao, soľ
Krajina pôvodu USA
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie skrutkovacia pet dóza
Veľkosť nešpecifikované
Úprava prášok
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Ešte si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní. 
 
 
Ako sa orechové maslo v prášku vyrába?
 
Výroba orechových masiel v prášku sa od klasických orechových pást veľmi nelíši. Začiatok procesu je jasný, orechy je nutné pražiť a následne podrviť na menšie kúsky. To aby sme urýchlili nasledujúce spracovávanie. Podrvené orechy sa ďalej melú a lisujú až kým sa z nich neodstráni väčšina tukov. Práve tu je viditeľný rozdiel v porovnaní s výrobou orechových pást, tie sa totiž lisujú kratšiu dobu a zachovajú si tak výrazne viac tukov ako prášok. Výsledkom procesu je teda prášok s výraznou orechovou chuťou, naozaj nízkym obsahom tukov, vysokým obsahom vlákniny a tiež množstvom orechového proteínu.
 
 

Použitie

  • na zahustenie omáčok
  • pridanie do cesta 
  • pri výrobe smoothie
  • ochutí Vaše ovsené vločky
  • pečenie keksov i zákuskov

 

Tip

Vyskúšajte tiež čisté mandľové maslo v prášku a zistite tak, čo Vám pri pečení najviac vyhovuje!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia  kJ / kcal
Tuky g
z toho nasýtené mastné kyseliny g
Sacharidy g
z toho cukry g
Vláknina g
Bielkoviny g
Soľ g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik mg
Železo mg
Horčík mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: