Arašidové maslo so škoricou v prášku
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Arašidové maslo so škoricou v prášku
Informácie a výživové hodnoty
Hneď na úvod vás musíme upozorniť, že tento zázračný prášok dlho nevydrží - ani sa nenazdáte a bude fuč! Lyžičku sem, lyžičku tam, trochu na kašu, trochu do jablkového koláča a celá krabička je zjedená. Práškové arašidové maslo s príchuťou škorice môžete pridať napríklad aj do cesta - v tých na palacinky sa bude krásne vynímať. Ďalej sa hodí na dochutenie ovsenej či krupicovej kaše, zahustenie smoothie alebo posypanie teplého mliečneho nápoja. A ak prášok vymiešate s troškou mlieka či vody, vznikne vám tekutá pasta na chleba!
5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli
- Skladujte v tme a suchu, v dobre uzatvorenej nádobe bez vetracích otvorov.
- Arašidy sa tiež nazývajú podzemnica olejná alebo burské oriešky.
- Práškové maslo obsahuje menej tukov a teda aj menej kalórií.
- Starí Egypťania a Rímania používali škoricu ako liečivo.
- Arašidy obsahujú veľa vitamínov, minerálov a prospešných látok pre vaše telo.
Zloženie | arašidová múka, prírodné sladidlo (nektar Palmyra), škoricový prášok, soľ |
Alergény | Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO2. |
Krajina pôvodu | USA |
Trvanlivosť | 3–8 mesiacov |
Skladovanie | do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu, chráňte pred priamym slnečným žiarením |
Balenie | skrutkovacia pet dóza |
Veľkosť | nešpecifikované |
Úprava | prášok |
Obchodná trieda | nešpecifikované |
Odroda | nešpecifikované |
Ešte si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní.
Tip
Za čo pre zmenu vymeniť škoricovú chuť? V ponuke máme tiež arašidové maslo s čokoládou v prášku.
Výživové hodnoty | na 100 g |
Energia | 1656 kJ / 394 kcal |
Tuky | 9,31 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 1,28 g |
Sacharidy | 25,95 g |
z toho cukry | 18,37 g |
Vláknina | 10,55 g |
Bielkoviny | 46,25 g |
Soľ | 1,01 g |
Výživové hodnoty | na 100 g |
Vápnik | mg |
Železo | mg |
Horčík | mg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.