Avokádo lyofilizované (mrazom sušené) kocky

Unikátne
od €21,68 od €18,07 bez DPH

Zvoľte variant

Brrr... To bola poriadna divočina. Zobrali nás za čerstva a nechali vysušiť mrazom. Získali sme intenzívnejšiu chuť, ktorá Ťa zaručene prekvapí. Najlepšie na tom je, že na jazyku sa ihneď rozplývame.

          • 100% mrazom sušená zelenina bez pridaného cukru a aditív
          • výrazná chuť avokáda
          • zdroj energie, vitamínov a vlákniny

Detailné informácie

100g
Skladom
€21,68
€18,07 bez DPH
500g
Skladom
€102,07
€85,06 bez DPH
1kg
Skladom
€191,39
€159,49 bez DPH

Podrobný popis

Avokádo lyofilizované (mrazom sušené) kocky

Informácie a výživové hodnoty

Avokádo patrí vo svete zdravej výživy medzi top produkty a patrí tam zaslúžene. Je totiž plný zdravých tukov, železa, magnézia a vitamínov skupiny B, C, E, K a H. U avokáda je veľmi ťažké odhadnúť, kedy je presne “ten správny čas” rozrezania, pretože ak nie je dozreté, je príliš tvrdé a ak je prezreté, tak príliš rýchlo hnedne. Túto dilemu sme ale za Vás vyriešili. My sme si počkali kým krásne dozrie, následne avokádo rozrezali, nakrájali na kocky a vysušili mrazom. O chuť, vôňu a živiny sme avokádo neuchudobili, akurát sa z neho vyparila všetka voda, vďaka čomu príjemne chrumká.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. všetky živiny, vitamíny a minerálne látky sú zachované
  2. bez použitia fytohormónov, pesticídov alebo iných chemický látok
  3. bez prídavku cukru a iných aditív
  4. obsahuje veľké množstvo vitamínov a minerálov
  5. plné tých správnych tukov, ktoré napomáhajú znižovať cholesterol

 

Základná špecifikácia
Zloženie 100% avokádo
Krajina pôvodu Vietnam
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Typ sušenia sušenie mrazom vo vákuu 
Veľkosť nešpecifikované
Úprava kocky
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Zatiaľ si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní.
 

Ako sa avokádo suší mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100°C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa avokádo varilo pri 100°C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr pripálenina, ako kocky avokáda. 

 

Použitie

  • zdravé maškrtenie
  • do smoothies
  • do ovsených kaší
  • na výrobu pomazánky 
  • vhodné ako desiata do práce, do školy a na výlety

 

Tip

Zabaľte si avokádo do produktívnej krabičky a môžete ho mať vždy a všade po ruke!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 3363 kJ / 800 kcal
Tuky 69 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 12 g
Sacharidy 38 g
z toho cukry 0 g
Vláknina 0 g
Bielkoviny 12 g
Soľ 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: