Biela čokoláda Edelweiss

od €7,70 od €6,42 bez DPH

Zvoľte variant

Medzi moje kladné stránky patrí výrazná chuť, sladučká vôňa a príjemná textúra. Ale mám aj jednu negatívnu vlastnosť. A to, že Ti dlho nevydržím. Na tom máš však zásluhu hlavne Ty a tvoj maškrtný jazýček. 

          • vhodná na maškrtenie i do pečenia
          • praktické kúsky, ktoré zbožňujú nielen cukrári
          • vanilková aróma

Detailné informácie

500g
Skladom
€7,70
€6,42 bez DPH
4kg
Skladom
€54,45
€45,38 bez DPH
12kg (3x4kg)
Skladom
€152,47
€127,06 bez DPH

Podrobný popis

Biela čokoláda Edelweiss

Informácie a výživové hodnoty 

Bežné biele čokolády obsahujú približne 20% kakaového masla a až 55% cukru. Naša talianska čokoláda obsahuje až 30% kakaového masla a 36% cukru. Môžete ju len tak maškrtiť alebo ju využiť v kuchyni, ľahko sa rozpúšťa a je krásne jemná. Navyše je pripravená v praktických kúskoch pre rýchle použitie, čo ocenia nie len cukrári. Intenzívna sladká chuť s vanilkovo-krémovou arómou.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. kúsky pre praktické využitie
  2. vysoký obsah kakaového masla
  3. ideálny na výrobu karamelizovanej čokolády
  4. vanilkovo - krémové aróma
  5. stupeň temperovania: 40 °C - 26 °C - 29 °C

 

Základná špecifikácia
Zloženie cukor (max. 36 %), kakaové maslo (30 %), sušené mlieko (25%), sušená srvátka, emulgátor: sójový lecitín, prírodné vanilkové aróma
Krajina pôvodu Taliansko
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Veľkosť nešpecifikované
Úprava kúsky
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Ešte si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní.

 

Ako sa získava kakao a kakaové bôby?

Kakaovníky sa zbierajú väčšinou dva krát ročne. Plody sú pripravené na zber keď sú žlté alebo červené. Po zbere sa bôby ručne lúskajú a následne fermentujú. Fermentáciou dochádza k biologickým zmenám, znižuje sa trpká chuť a vznika červenohnedá farba. Bôby sa ďalej sušia a pražia. Pražením získavajú čokoládovú farbu a aróma, alkalizujú sa aby sa zlepšili ich chuťové vlastnosti a ľahšie sa získavalo maslo. Bôby sa ďalej môžu ešte drviť.

 

Použitie

  • príprava zmrzliny
  • do jogurtov, müsli, miešaných nápojov, smoothies
  • vhodné ako desiata do práce, do školy a na výlety
  • príprava a zdobenie dezertov
  • na polevy, peny a sorbety

 

Tip

Zabaľte si čokoládu do produktívnej krabičky a môžete ju mať vždy a všade po ruke!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 2404 kJ / 577 kcal
Tuky 37,7 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 22,5 g
Sacharidy 51,1 g
z toho cukry 51,1 g
Vláknina 0,1 g
Bielkoviny 8,2 g
Soľ 0,25 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty  na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: