Biela čokoláda z ČR

od €6,55 od €5,46 bez DPH

Zvoľte variant

So mnou určite rozhýbeš všetky chuťové poháriky na jazyku ale aj na žalúdku! Pozor ale na mňa, aby si ma pred pečením celú nezjedol! 

          • vyrobená v ČR
          • po rozpustení dokonale krémová - praktické kúsky
          • vyrobená z 29,5 % kakaového masla

Detailné informácie

1kg
Skladom
€6,55
€5,46 bez DPH
15kg (pytel)
Skladom
€85,98
€71,65 bez DPH

Podrobný popis

Biela čokoláda z ČR

Informácie a výživové hodnoty 

Bežné biele čokolády obsahujú približne 20% kakaového masla, no naša čokoláda obsahuje až 29,5% kakaového masla. Môžete ju len tak maškrtiť alebo ju využiť v kuchyni, ľahko sa rozpúšťa a je krásne jemná. Navyše je pripravená v praktických kúskoch pre rýchle použitie, čo ocenia nie len cukrári. Intenzívna sladká chuť s vanilkovou arómou.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. kúsky pre praktické využitie
  2. vysoký obsah kakaového masla
  3. vyrobená v ČR
  4. vanilkové aróma
  5. stupeň temperovania: 40 °C - 26 °C - 29 °C

 

Základná špecifikácia
Zloženie cukor, kakaové maslo (29,5%), sušené plnotučné mlieko, sušená srvátka, sójový lecitín, emulgátor (polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR
Krajina pôvodu ČR
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Veľkosť nešpecifikované
Úprava kúsky
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Ešte si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní.

 

Ako sa získava kakao a kakaové bôby?

Kakaovníky sa zbierajú väčšinou dva krát ročne. Plody sú pripravené na zber keď sú žlté alebo červené. Po zbere sa bôby ručne lúskajú a následne fermentujú. Fermentáciou dochádza k biologickým zmenám, znižuje sa trpká chuť a vznika červenohnedá farba. Bôby sa ďalej sušia a pražia. Pražením získavajú čokoládovú farbu a aróma, alkalizujú sa aby sa zlepšili ich chuťové vlastnosti a ľahšie sa získavalo maslo. Bôby sa ďalej môžu ešte drviť.

 

Použitie

  • príprava zmrzliny
  • do jogurtov, müsli, miešaných nápojov, smoothies
  • vhodné ako desiata do práce, do školy a na výlety
  • príprava a zdobenie dezertov
  • na polevy, peny a sorbety

 

Tip

Zabaľte si čokoládu do produktívnej krabičky a môžete ju mať vždy a všade po ruke!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 2319 kJ / 555 kcal
Tuky 33,2 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 20,6 g
Sacharidy 60,1 g
z toho cukry 60,1 g
Vláknina 0 g
Bielkoviny 4,2 g
Soľ 0,28 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
B Avatar autora | 20.2.2020
Som momentálne na materskej dovolenke ale ak mám čas, tak rada pečiem torty. Veľmi dlho som hľadala tú správnu bielu čokoládu na tvorbu polevy. Väčšina čokolád sa totižto nedobre rozpúšťa a táto je po rozpustení v príjemnej roztierateľnej konzistencii. Zo Sveta Plodov som kúpila aj karamelovú čokoládu a tá je rovnako dobrá, ako táto biela. Občas si taktiež zobnem a potom neviem prestať. Taktiež veľmi chutí aj manželovi.