Bobule lyofilizované (mrazom sušené) BITES

€7,55 €6,29 bez DPH

Zvoľte variantu

V tomto prevedení zabodujete u každého. Uhádneš, čo v sebe schovávame? Černice, maliny, čučoriedky a lesné jahody. Zdá sa ti to málo? Tiež v nás nájdeš kakaové maslo a dávku bielkovín!

          • 100% rozdrvené mrazom sušené ovocie bez pridaného cukru a aditív
          • poctivá chuť ovocia bez pridaného cukru a aditív
          • šetrné sušenie, ktoré zachová živiny a farbu

Detailné informácie

50g
Skladom
€7,55
€6,29 bez DPH

Podrobný popis

Bobule lyofilizované (mrazom sušené) BITES

Informácie a výživové hodnoty

Ak radi zdravo maškrtíte, naše BITES vám rozhodne nesmú uniknúť. Lyofilizované jahody, maliny, černice a čučoriedky zmiešané s kakaovým maslom, čistú formou bielkovín a následne zlisované do praktických kociek. Hodia sa naozaj pre každého, pretože neobsahujú lepok, mlieko, pridané cukry ani konzervačné látky. Skvelé sú napríklad ako rýchla desiata na výlety.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. RAW surovina
  2. bez pridaného cukru
  3. vhodné aj pre veganov
  4. 100% prírodné - nie GMO
  5. rýchle a efektívne použitie

 

Základná špecifikácia
Zloženie černice wild, maliny, čučoriedky wild, lesné jahody, jahody, kakaové maslo, izolát hrachového proteínu
Krajina pôvodu Litva
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie dóza s viečkom
Typ sušenia sušenie mrazom
Veľkosť 50 g
Úprava kocky
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.

 

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100°C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa suroviny varili pri 100°C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol pripálenina.

 

Použitie

  • zdravé maškrtenie
  • do ovsených kaší
  • do jogurtu
  • zdobenie dezertov
  • vhodné na cesty, do školy či do práce

 

Tip

Vaše malé ratolesti možno zaujmú aj naše lyofilizované smoothie štvorčeky!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g 
Energia 558 kJ / 2325 kcal
Tuky 47 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 27 g
Sacharidy 22 g
z toho cukry 22 g
Vláknina 12,7 g
Bielkoviny 8,2 g
Soľ 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Draslík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: