Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Brusnice v horkej čokoláde

Zdravá som, kyslá som, ale hlavne, chutná som! Moju kyslosť doplnili o sladko-horké tóny jemnej horkej čokolády, takže už žiadne výhovorky, že by si si dal radšej sladkosť!

Vyberte balenie

Nakúp do zásoby a ušetri

1 ks
13,22 € / ks
2 ks
-5%
13,22 € / ks
3 ks
a viac
-10%
13,22 € / ks

Vaša cena

13,22 €

Tovar môžete mať už 25. 10.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

nie je skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 € 25. 10.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

BRUSNICE V 70% HORKEJ ČOKOLÁDE

Informácie o produkte

Brusnica je považovaná za superpotravinu, a nie je sa čomu čudovať, je proste super. Má kyselkavú chuť, šťavnaté telo a výraznú sviežu farbu. Pridanie do koláča alebo raňajkovej kaše jednoducho neoľutujete. My sme sa rozhodli ju ešte trošičku vylepšiť, teda ak sa to vôbec dá. Ponorili sme ju do horkej čokolády a dodali jej jemnú a sladkú chuť, ktorá spríjemní akýkoľvek večer. Stačí si nasypať za hrsť tejto dobroty a užiť si sladko-zdravú maškrtu.

TOP informácie o brusniciach v horkej čokoláde

  1. Brusnica je považovaná za superpotravinu.
  2. Brusnice sa v ľudovom liečiteľstve používajú na liečbu infekcie močových ciest.
  3. Pôvod brusnice siaha až k Indiánom zo Severnej Ameriky.
  4. Do Európy dorazila brusnica spolu s prisťahovalcami.
  5. Horká čokoláda obsahuje hromadu antioxidantov.

Ako sa brusnice pestujú?

Domov brusnice je nízky vždyzelený ker, ktorý kvitne v období konca mája a začiatku júna. Plody brusnice následne dozrievajú niekedy koncom augusta, teda začiatkom jesene. Brusnicu si na záhrade v obyčajnej pôde vypestujete len ťažko, avšak ak ju podsypete rašelinou alebo substrátom pre pestovanie kyslomilných rastlín, môžete sa tešiť úrode. Priebežne je nutné rastlinu zalievať, jemne strihať, odstraňovať suché časti a tiež hnojiť substrátom. Korene rastú plytko pod povrchom zeme, preto je dôležité neokopávať a hnojiť naozaj opatrne.

Zaujímavosti a recepty

Ako sa vyrába čokoláda

Ako sa vyrába čokoláda

12.04.21 | 581× prečítané | 7 minut

Základné špecifikácie
  • Zloženie brusinky lesní sušené z Ukrajiny, hořká 70% čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin a polyglycerolpolycirinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar), leštidlo
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku a SO2.
  • Krajina pôvodu Česká republika
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava dražované lyofilizované ovoce
  • Dieta Bez lepku, Vegan, Bez laktózy
  • Surovina Brusnica
  • Spracovanie V horkej čokoláde
  • Aditíva Bez umelých farbív, Bez umelých konzervantov
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1850 kJ / 446 kcal
  • Tuky 26,8 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 16,4 g
  • Sacharidy 41,1 g
  • z toho cukry 34,7 g
  • Vláknina 9,8 g
  • Bielkoviny 6,1 g
  • Soľ 0,02 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Brusnice v horkej čokoláde

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?