Červené ríbezle lyofilizované (mrazom sušené)

od €4,83 od €4,03 bez DPH

Zvoľte variantu

Že nás poznáš zo svojej letnej záhradky? V tejto podobe si nás ale ešte určite nemal, a to je potrebné rýchlo napraviť. Nielen, že sme si zachovali svoju skvelú kyslú chuť, ale k tomu aj chrumkáme! Tak na čo ešte čakáš?

          • 100% mrazom sušené ovocie
          • vhodné do dezertov a na zdobenie zákuskov
          • poctivá chuť ríbezlí bez pridaných cukrov a aditív

Detailné informácie

100g
Skladom
€4,83
€4,03 bez DPH
500g
Skladom
€21,52
€17,93 bez DPH

Podrobný popis

Červené ríbezle lyofilizované (mrazom sušené)

Informácie a výživové hodnoty 

Poriadne chrumkavé, príjemne kyslé a dokonale vyzerajúce. K tomu všetkému poriadna zásobáreň vitamínu C! Jedna hrsť ríbezlí vám pokryje celú odporúčanú dennú dávku. Či už si ich pridáte do kaše, smoothie alebo napríklad na tortu, ríbezle vášmu pokrmu dodajú neodolateľnú farbu a sviežu chuť.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. Všetky živiny, vitamíny a minerály sú zachované.
  2. Pestovaný bez použitia fytohormónov a pesticídov.
  3. Kombinácia látok v ríbezlí podporuje imunitu, funkčnosť tela a zároveň zlepšuje vitalitu.
  4. Obsahuje veľké množstvo vitamínu C, vápnika a horčíka.
  5. Skladuje sa do 15 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu.

Základná špecifikácia
Zloženie 100% červené ríbezle 
Krajina pôvodu Nemecko
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Veľkosť nešpecifikované
Úprava lyofilizované červené ríbezle celé
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Zatiaľ si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní

 

Ako sa ríbezle sušia mrazom?

Lyofilizácia čiže sušenie mrazom je metóda založená na sublimácii zmrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazí pri teplotách -55 až -100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny - atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 ° C - výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

 

Použitie

  • do smoothies, ovsených kaší
  • vhodné ako desiata do práce, do školy a na výlety
  • príprava a zdobenie dezertov
  • do krémov či zmrzliny

 

Tip

 Zabaľte si červené ríbezle do produktívnej krabičky a budete ich mať vždy a všade po ruke!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia kJ 
Tuky g
z toho nasýtené mastné kyseliny g
Sacharidy g
z toho cukry g
Vláknina g
Bielkoviny g
Soľ g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Lískové ořechy blanšírovaná pražená jádra

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: