Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Čierne korenie lyofilizované celé

Som jedno z najpoužívanejších korení, takže ti rozhodne nesmiem chýbať v kuchyni. Pochádzam z Indie a používajú ma už od staroveku. Vymeň sušenú verziu za lyofilizovanú a nechaj sa uniesť mojou silou!

  • 100% mrazom sušené korenie
  • poctivá chuť korenia bez zbytočných aditív
  • šetrné sušenie zachová živiny a farbu

Vyberte balenie

Vaša cena

8,46 €

Tovar môžete mať už 3. 12.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

2 ks skladom

.PPL - ParcelShop Slovensko 4,96 € 6. 12.
Zásielkovňa 3,50 € 3. 12.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 4,96 € 6. 12.
PPL - Slovensko 4,96 € 6. 12.

Čierne korenie lyofilizované celé

Informácie o produkte

Čierne korenie je jedno zo základných korenín, ktoré používame. V histórii bol tak populárny, že sa kvôli nemu aj bojovalo, a dokonca sa po určitú dobu rovnal hodnote zlata. Lyofilizované čierne korenie je ako stvorené pre skutočných gurmánov. Jeho jedinečná aróma zmení všetky vaše jedlá od základu a nech ho pridáte do akéhokoľvek pokrmu, rozhodne nepochybíte. Prinášame vám ho v celých bobuliach, pretože čerstvo rozdrvené budú mať tú najvýraznejšiu chuť a vôňu. 

TOP Informácie o čiernom korení

  1. Bobule jsou plodem pepřovníku černého (Piper nigrum).
  2. Pepřovník černý je tropická stále-zelená liána.
  3. Do Evropy pepř dovezl z Indie Alexandr Veliký.
  4. Je známo už přes tisíc druhů pepře.
  5. Skladuje se do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (pára), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C.a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny - atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 ° C - výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

22.03.21 | 3764× prečítané | 5 minút

Lyofilizácia

Lyofilizácia

15.12.20 | 1631× prečítané | 4 minúty

Základné špecifikácie
  • Zloženie pepř celý lyofilizovaný
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Krajina pôvodu Litva
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava celý pepř
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Surovina Čierne korenie
  • Spracovanie Plod
Mikroživiny na 100 g
  • Vápnik Vápník;
  • Železo Železo;
  • Horčík Hořčík;
  • Draslík Draslík;
  • Meď Měď;
  • Sodík Sodík;
  • Vitamín C Vitamín C;
  • Fosfor Fosfor;
  • Zinok Zinek;
  • Vitamín B6 Vitamín B6;
  • Selén Selen;

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Čierne korenie lyofilizované celé

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?