Čierne ríbezle v dračej čokoláde

Náš produkt
od €10,95 od €9,13 bez DPH

Zvoľte variant

Chutím kyslo! Ale aby to nebolo málo, obalili ma v sladkej bielej čokoláde a posypali magickým dračím prachom. Spolu sme perfektná kombinácia, ktorá zatočí Tvojimi zmyslami, až sa po mne zapráši!

Detailné informácie

500g
Skladom
€10,95
€9,13 bez DPH
3kg
Skladom
€57,38
€47,82 bez DPH

Podrobný popis

Čierne ríbezle v dračej čokoláde

Informácie a výživové hodnoty 

Chutným kyselkavým ríbezliam teda sladkosť nechýba. O tú sa postará kvalitná biela čokoláda od susedov z Česka. Predsa len, jedna vrstva je málo a tak sme pridali aj vrstvu jemného dračieho prášku pre zvýraznenie chuti a farby. Nebudete si vyčítať tú čokoládu, pretože ríbezle a dračie ovocie sú úplne zdravé - šetrne sušené lyofilizáciou. Budete si oblizovať prsty, a to doslova, lebo trochu špinia!

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. živiny ríbezlí sú zachované
  2. bez umelých farbív a dochucovadiel
  3. príjemná chrumkavá konzistencia
  4. pred zmrazením boli starostlivo dozreté
  5. skladovanie je jednoduchšie ako u čerstvých, skladujú sa pri izbovej teplote

 

Základná špecifikácia
Zloženie čierne ríbezle lyofilizované, biela čokoláda z ČR (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, sušená srvátka, sójový lecitín, emulgátor (polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR), dračie ovocie prášok
Krajina pôvodu Česká republika
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Veľkosť nešpecifikované
Úprava dražované ríbezle
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

"Ríbezle sušené mrazom si podľa mňa zaslúžia viac pozornosti, než ako obyčajná gulička v MYXe. Poslali sme ich preto do dražovne v Rýmařove, nechali ich obaliť v bielej čokoláde a štipke prášku z dračieho ovocia a výsledok? Super sladkokyslý a výrazne aromatický kúsok ovocia. Túto variantu ríbezlí už len tak neprehliadnete a čo viac, určite ju môžete čakať v novom jarnom MYXe!"

 

Ako sa ríbezle sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa ríbezle varili pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr džem, ako lyofilizované ríbezle.

 

Použitie

  • zdravé maškrtenie
  • do jogurtov alebo müsli
  • vhodné ako desiata do práce, do školy a na výlety
  • príprava a zdobenie dezertov
  • do smoothies, ovsených kaší

 

Tip

Zabaľte si ríbezle do produktívnej krabičky a môžete ich mať vždy a všade po ruke!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 479 kJ / 2003 kcal
Tuky 24,6 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 15 g
Sacharidy 52,7 g
z toho cukry 52,7 g
Vláknina 6,9 g
Bielkoviny 4,8 g
Soľ 0,25 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: