Čierne ríbezle v dračej čokoláde

Náš produkt
€11,60 €9,67 bez DPH

Zvoľte variant

Chutím kyslo! Ale aby to nebolo málo, obalili ma v sladkej bielej čokoláde a posypali magickým dračím prachom. Spolu sme perfektná kombinácia, ktorá zatočí Tvojimi zmyslami, až sa po mne zapráši!

Detailné informácie

500g
Skladom
€11,60
€9,67 bez DPH

Podrobný popis

Čierne ríbezle v dračej čokoláde

Informácie a výživové hodnoty 

Chutným kyselkavým ríbezliam teda sladkosť nechýba. O tú sa postará kvalitná biela čokoláda od susedov z Česka. Predsa len, jedna vrstva je málo a tak sme pridali aj vrstvu jemného dračieho prášku pre zvýraznenie chuti a farby. Nebudete si vyčítať tú čokoládu, pretože ríbezle a dračie ovocie sú úplne zdravé –⁠ šetrne sušené lyofilizáciou. Budete si oblizovať prsty, a to doslova, lebo trochu špinia!

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. Živiny ríbezlí sú zachované.
  2. Bez umelých farbív a dochucovadiel.
  3. Príjemná chrumkavá konzistencia.
  4. Pred zmrazením boli starostlivo dozreté.
  5. Skladovanie je jednoduchšie ako u čerstvých, skladujú sa pri izbovej teplote.

 

Základná špecifikácia
Zloženie čierne ríbezle lyofilizované, biela čokoláda z ČR (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, sušená srvátka, sójový lecitín, emulgátor: polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR, dračie ovocie prášok (ovocie pitahaya)
Alergény  Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
Krajina pôvodu Česká republika
Trvanlivosť 3–⁠8 mesiacov
Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu,
chráňte pred priamym slnečným žiarením
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Veľkosť nešpecifikované
Úprava dražované ríbezle
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Ríbezle sušené mrazom si podľa mňa zaslúžia viac pozornosti, než ako obyčajná gulička v MYXe. Poslali sme ich preto do dražovne v Rýmařove, nechali ich obaliť v bielej čokoláde a štipke prášku z dračieho ovocia a výsledok? Super sladkokyslý a výrazne aromatický kúsok ovocia. Túto variantu ríbezlí už len tak neprehliadnete a čo viac, určite ju môžete čakať v novom jarnom MYXe!

 

Ako sa ríbezle sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa ríbezle varili pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr džem, ako lyofilizované ríbezle.

 

Tip

Zabaľte si ríbezle do desiatonosiča a môžete ich mať vždy a všade po ruke!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 479 kJ / 2003 kcal
Tuky 24,6 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 15 g
Sacharidy 52,7 g
z toho cukry 52,7 g
Vláknina 6,9 g
Bielkoviny 4,8 g
Soľ 0,25 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: