Čierne ríbezle lyofilizované (mrazom sušené) prášok

€3,30 €2,75 bez DPH

Zvoľte variant

Som čierny, kyslý a zdravý. Svojou farbou a chuťou vyniknem všade, kde ma pridáš. Najprv ma vysušili mrazom a potom pomleli na prášok aby si ma mohol bez problémov používať v kuchyni.

          • 100% rozdrvené mrazom sušené ovocie bez pridaného cukru a aditív
          • vhodné do smoothies, raňajkových kaší, jogurtu a na zdobenie dezertu
          • v celku ma majú taktiež, pozeraj!

Detailné informácie

100g
Vypredané
€3,30
€2,75 bez DPH

Podrobný popis

Čierne ríbezle lyofilizované (mrazom sušené) prášok

Informácie a výživové hodnoty

Radi z kvality ťažíme čo najviac, preto sme sa rozhodli naše lyofilizované ríbezle rozdrviť na prášok! Sú skvelou prísadou pri pečení - nepečení alebo sa taktiež hodia do smoothie. Vďaka vysokému obsahu vitamínu C prášok chutí príjemne kyslo a ich intenzívna farba krásne zafarbí do fialova nejeden krém či polevu. Prášok sa vyrába drvením lyofilizovaných ríbezlí bez prídavku cukru či iných aditív.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. všetky živiny, vitamíny a minerálne látky sú zachované
  2. bez použitia fytohormónov, pesticídov alebo iných chemický látok
  3. bez prídavku cukru a iných aditív
  4. obsahuje veľké množstvo vitamínu C, vlákniny a horčíka
  5. prášok je taktiež ideálnym prírodným farbivom

 

Základná špecifikácia
Zloženie 100% čierne ríbezle 
Krajina pôvodu Nemecko
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Typ sušenia sušenie mrazom vo vákuu 
Veľkosť nešpecifikované
Úprava prášok
Obchodná trieda prémiová kvalita
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

"Ovocný prášok nie je iba farbivo alebo dochucovadlo. Balenie tohto produktu má rovnakú hodnotu, ako rovnako veľké balenia mrazom sušených plodov. Akoto? Pretože sme 100 g ovocia vzali a rozmixovali ho na prach. Žiadna aditíva, žiadne konzervanty, žiadne cukry navyše, ani prímesi - len 100 g čistého ovocného prášku so všetkými živinami a vitamínmi. Nie vždy si môžete jogurt obohatiť čerstvým ovocím kvôli sezónnosti alebo ochutiť krém do torty tak, aby Vám kvôli ovocnej zložke nezmenil textúru a konzistenciu. Do jogurtu, do torty, do bábovky, do kaše, do smoothie alebo ako dekoráciu jedál. Prášky farbia podľa druhu ovocia a sily ich prírodného pigmentu. Je to bez práce, odpadu, zbytočných konzervantov a nekazí sa, na rozdiel od ovocných štiav a pyré."

 

Ako sa ríbezľa suší mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa ríbezľa varila pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr džem, ako kusy ríbezlí. Následne sa ríbezle drvia na prášok

 

Použitie

  • zdravé maškrtenie
  • do smoothies, ovsených kaší
  • vhodné ako desiata do práce, do školy a na výlety
  • príprava a zdobenie dezertov
  • do poliev či zmrzliny

 

Tip

Ak máte chuť si na ríbezliach si môžete aj pochrumkať, máme ich aj v celku!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 1152 kJ / 275 kcal
Tuky 1,1 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,13 g
Sacharidy 32,6 g
z toho cukry 32,6 g
Vláknina 35,2 g
Bielkoviny 6,6 g
Soľ 0,2 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty  na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: