Čokoládová pena s granolou a višňou

od €7,51 od €6,26 bez DPH

Zvoľte variant

Som varená, potom lyofilizovaná, trvanlivá, ľahká, ľahko skladovateľná. Aj napriek toľkým procesom som stále chutná, keď ma spojíš s vodou. Znie to ako sen? Ochutnaj a stane sa to skutočnosťou!

          • stačí zaliať vodou a za 10 minút je hotovo
          • vhodné pre vegetariánov
          • lyofilizácia je šetrný spôsob sušenia, ktorý zachová živiny

Detailné informácie

70g
Skladom
€7,51
€6,26 bez DPH
1050g
Skladom
€41,46
€34,55 bez DPH

Podrobný popis

Čokoládová pena s granolou a višňou

Informácie a výživové hodnoty

Spojili sme bohatú čokoládovú penu s lahodnými višňami a chrumkavú granolou z medu a ovsených vločiek a vytvorili úžasný dezert. Príprava je neuveriteľne jednoduchá; stačí pridať vodu (100 ml na 70 g) a počkať. To znamená, že lahodné jedlo možno rýchlo pripraviť s minimom námahy. Je to fantastické riešenie pre kohokoľvek, kto sa chce núdzovo zásobiť potravinami alebo sa len uistiť, že je pripravený na akúkoľvek situáciu. Každé jedlo sa pred lyofilizáciou varí. To pomáha znižovať celkovú hmotnosť a uľahčuje skladovanie potravín. Balenie je pre tých, ktorí chcú mať v každej situácii prístup k dobrému a hlavne čerstvému ​​jedlu. Balenie je znovu uzatvárateľné, takže sa po otvorení nemusíte báť, že sa vám obsah vysype alebo rýchlo skazí. Kapsičky vydrží až sedem rokov a trvanlivosť plechovky je neuveriteľných 25 rokov! Vrecko zasýti jedného človeka a v plechovke je až 15 porcií.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. Všetky živiny, vitamíny a minerálne látky sú pri lyofilizácii zachované.
  2. Dlhá trvanlivosť.
  3. Vhodné pre vegetariánov.
  4. Pena je v znovuuzatvárateľnom balení.
  5. Pokrm pripravíte rýchlo a ľahko.

 

Základná špecifikácia
Zloženie 75 % čokoládová pena (biely cukor, sušené plnotučné mlieko, kakaový prášok, modifikovaný škrob, kypriaca látka: hydrogénuhličitan sodný), 14 % granola (ovos, cukor, repkový olej, med), 1,8 % lyofilizované nakrájané višne
Alergény  Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
Krajina pôvodu Veľká Británia
Trvanlivosť 3–8 mesiacov
Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu,
chráňte pred priamym slnečným žiarením
Balenie znovuuzatvárateľná kapsa / plechovka
Veľkosť 70 g / 1050 g
Úprava nešpecifikované
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovú ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.

 

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, čiže sušenie mrazom je metóda založená na sublimácii zmrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia pri teplotách -55 až -100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny –⁠ atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 °C –⁠ výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

 

Tip

Vyskúšajte pridať aj mrazom sušené ovocie.

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 1808 kJ / 429 kcal
Tuky 8,05 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 3,2 g
Sacharidy 73,36 g
z toho cukry 48,02 g
Vláknina 8,25 g
Bielkoviny 11,6 g
Soľ 0,72 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: