Najlepšie desiaty pre deti: Pripravte ich zdravo, rýchlo a farebne
19.08.21 | 10271× prečítané
💥 ZĽAVA 4 € 💥 Nakúp aspoň za 40 €, zadaj v košíku kód USETRIT a zľava je Tvoja! Akcia je časovo obmedzená.
Som varená, potom lyofilizovaná, trvanlivá, ľahká, ľahko skladovateľná. Aj napriek toľkým procesom som stále chutná, keď ma spojíš s vodou. Znie to ako sen? Ochutnaj a stane sa to skutočnosťou!
Alternatívne produkty z kategórie Mrazom sušené:
Spojili sme bohatú čokoládovú penu s lahodnými višňami a chrumkavú granolou z medu a ovsených vločiek a vytvorili úžasný dezert. Príprava je neuveriteľne jednoduchá; stačí pridať vriacu vodu (100 ml na 70 g) a počkať. To znamená, že lahodné jedlo možno rýchlo pripraviť s minimom námahy. Je to fantastické riešenie pre kohokoľvek, kto sa chce núdzovo zásobiť potravinami alebo sa len uistiť, že je pripravený na akúkoľvek situáciu. Každé jedlo sa pred lyofilizáciou varí. To pomáha znižovať celkovú hmotnosť a uľahčuje skladovanie potravín. Balenie je pre tých, ktorí chcú mať v každej situácii prístup k dobrému a hlavne čerstvému jedlu. Balenie je znovu uzatvárateľné, takže sa po otvorení nemusíte báť, že sa vám obsah vysype alebo rýchlo skazí. Kapsičky vydrží až sedem rokov a trvanlivosť plechovky je neuveriteľných 25 rokov! Vrecko obsahuje jednu porciu a plechovka až 15 porcií!
„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovú ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“
Lyofilizácia, čiže sušenie mrazom je metóda založená na sublimácii zmrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia pri teplotách -55 až -100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny – atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 °C – výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.
Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.
Čokoládová pena s granolou a višňou