Upozornenie: DOPRAVA ZADARMO už pri nákupe nad 40 €!

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Čokoládová pena s granolou a višňou

Som varená, potom lyofilizovaná, trvanlivá, ľahká, ľahko skladovateľná. Aj napriek toľkým procesom som stále chutná, keď ma spojíš s vodou. Znie to ako sen? Ochutnaj a stane sa to skutočnosťou!

  • stačí zaliať vodou a za 10 minút je hotovo
  • vhodné pre vegetariánov
  • lyofilizácia je šetrný spôsob sušenia, ktorý zachová živiny

Vyberte balenie

Vaša cena

5,83 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

5 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 €
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Čokoládová pena s granolou a višňou

Informácie o produkte

Spojili sme bohatú čokoládovú penu s lahodnými višňami a chrumkavú granolou z medu a ovsených vločiek a vytvorili úžasný dezert. Príprava je neuveriteľne jednoduchá; stačí pridať vriacu vodu (100 ml na 70 g) a počkať. To znamená, že lahodné jedlo možno rýchlo pripraviť s minimom námahy. Je to fantastické riešenie pre kohokoľvek, kto sa chce núdzovo zásobiť potravinami alebo sa len uistiť, že je pripravený na akúkoľvek situáciu. Každé jedlo sa pred lyofilizáciou varí. To pomáha znižovať celkovú hmotnosť a uľahčuje skladovanie potravín. Balenie je pre tých, ktorí chcú mať v každej situácii prístup k dobrému a hlavne čerstvému ​​jedlu. Balenie je znovu uzatvárateľné, takže sa po otvorení nemusíte báť, že sa vám obsah vysype alebo rýchlo skazí. Kapsičky vydrží až sedem rokov a trvanlivosť plechovky je neuveriteľných 25 rokov! Vrecko obsahuje jednu porciu a plechovka až 15 porcií!

TOP informácie o čokoládovej pene s granolou a višňami

  1. Všetky živiny, vitamíny a minerálne látky sú pri lyofilizácii zachované.
  2. Dlhá trvanlivosť.
  3. Vhodné pre vegetariánov.
  4. Pena je v znovuuzatvárateľnom balení.
  5. Pokrm pripravíte rýchlo a ľahko.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovú ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, čiže sušenie mrazom je metóda založená na sublimácii zmrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia pri teplotách -55 až -100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny –⁠ atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 °C –⁠ výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Základné špecifikácie
  • Zloženie cukr 31,3 %, mléko 26,8 %, granola (ovesné vločky, cukr, řepkový olej, med) 17 %, kakaový prášek 13,4 %, zahušťovadlo modifikovaný bramborový škrob 8,9 %, višně 2 %, kypřící látka hydrogenuhličitan sodný 0,4 %
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivosť 25 let
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček / plechovka
  • Úprava lyofilizované hotové jídlo
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Chuť Sladká
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1734 kJ / 412 kcal
  • Tuky 9,8 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 4,7 g
  • Sacharidy 65 g
  • z toho cukry 43 g
  • Vláknina 6,3 g
  • Bielkoviny 13 g
  • Soľ 0,8 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Čokoládová pena s granolou a višňou

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?