Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Kód: 1052

deBron mliečna čokoláda sladená stéviou

Máš chuť na sladké, ale práve si strážiš príjem cukru? Neboj, so mnou si môžeš trochu zahrešiť. Žiadny do mňa totiž nepridali. No fakt, osladili ma prírodnou stéviou!

  • 38 % kakaovej hmoty
  • 23 % mlieka
  • nechutí umelo
Momentálne nie som k dispozícií. Ale nezúfaj, majú tu kopec iných dobrôt.

Alternatívne produkty z kategórie Čokoláda a kakao:

deBron mliečna čokoláda sladená stéviou

Informácie o produkte

Prídu vám čokoláda a cukor ako nerozlučná dvojka? Toto už dávno neplatí! Maškrtiť si môžete aj napriek tomu, že sa vyhýbate pridaným cukrom. Pokojne s našou mliečnou čokoládou sladenou stéviou.Stévia je bylina, z ktorej sa vyrába prírodné sladidlo, ktorého chuť však v čokoláde nespoznáte, nemusíte sa preto báť umelého konca. Čokoláda bez pridaného cukru tak chutí stále rovnako jemne a sladko, presne ako ste zvyknutí. Vďaka vysokému obsahu mlieka sú štvorčeky mliečnej čokolády bez pridaného cukru dokonale jemné a príjemne sa rozplývajú na jazyku. Je naozaj ťažké zostať pri jednom kúsku.

TOP informácie o horkej čokoláde sladenej stéviou

  1. Mliečna čokoláda bez pridaného cukru si zachovala svoju tradičnú chuť.
  2. Obsahuje 23 % mlieka a 38 % kakaovej hmoty.
  3. Stévia nezvyšuje hladinu cukru v krvi a má nulovú kalorickú hodnotu.
  4. Čokoládu je možné využiť aj na pečenie alebo prípravu horúcich nápojov.
  5. de Bron je holandský výrobca, ktorý sa špecializuje na sladkosti prispôsobené rôznym diétam.

Čo je to stévia a ako sa spracováva?

Stévia je bylina, ktorá rastie najmä v oblasti Paraguaye a Brazílie. Má rada teplo a vlhko, preto ju nájdete najmä pri brehoch rôznych potokov. Často sa usadí priamo v blate. Pokiaľ sa stévii dobre darí, môže vyrásť až do 50 centimetrov. Na trhu sa môžete stretnúť s rôznymi formami sladidla zo stévie  – prášok, ktorý nájdete aj vo Světě plodů, sirup alebo sušené listy. Sladidlo sa vyrába z listov stévie sladkej. Tie sa najprv usušia, potom sa zalejú teplou vodou a nechajú sa odstáť. Po pár dňoch sa extrakt prefiltruje cez sitko. V prípade prášku sa extrakt pomaly zahrieva, tým sa zbavuje prebytočnej vody až nakoniec stuhne. Na záver sa rozdrví na prášok.

Zaujímavosti a recepty

Základné špecifikácie
Kompletná špecifikácia ku stiahnutiu tu
  • Zloženie inulín 28,5 %, kakaové maslo* 28 %, kakaová hmota* 13 %, plnotučné sušené mlieko 11 %, sladidlá – maltitol, steviol-glykozidy 9,6 %; odtučnené sušené mlieko, 9 %, emulgátor – sójový lecitín < 2 %, prírodná vanilková aróma < 2 %. *Podiel kakaovej sušiny min. 38 %
  • Surovina Mléčná čokoláda
  • Diéta Bez lepku, Vhodné pre diabetikov, LCHF
  • Spracovanie Tabuľky
  • Alergény Nadmerná konzumácia môže vyvolať preháňavé účinky. Alergény sú vyznačené podčiarknutím.
  • Krajina pôvodu Belgicko
  • Trvanlivosť 3–8 mesiacov
  • Skladovanie Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
  • Hmotnost 85 g
  • Balenie plastové vrecko
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 2088 kJ / 499 kcal
  • Tuky 38 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 23 g
  • Sacharidy 21 g
  • z toho cukry 11 g
  • Vláknina 28 g
  • Bielkoviny 7,5 g
  • Soľ 0,18 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Aritmetický priemer z 0 udelených hodnotení.

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Informácie o získavaní recenzií
Prémiové suroviny
Unikátne produkty
Ochutnávky zadarmo
Vlastná výroba
Kamenné predajne
Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?