Detox lyofilizované (mrazom sušené) BITES

€5,70 €4,75 bez DPH

Zvoľte variantu

Pomáham odstraňovať toxíny a prebytočnú vodu z tela! Uhádneš, čo v sebe skrývam? Špenát, žihľavu, ananás, kivi, jablko a zázvor. Zdá sa ti to málo? Tiež vo mne nájdeš bielkoviny a kakaové maslo!

          • 100% rozdrvené mrazom sušené ovocie a zelenina
          • poctivá chuť surovín bez pridaného cukru a aditív
          • šetrné sušenie, ktoré zachováva živiny a farbu

Detailné informácie

50g
Skladom
€5,70
€4,75 bez DPH

Podrobný popis

Detox lyofilizované (mrazom sušené) BITES

Informácie a výživové hodnoty

Je ľahké vybudovať si zdravé návyky s chuťami, ktoré pripomínajú sladké letné chvíle! BITES sú 100% prírodná desiata, ktorá nielen chutí fantasticky, ale pomáha dosiahnuť odporúčané denné dávky živín. Biologicky aktívne lyofilizované produkty môžu prirodzene zvýšiť hladinu energie a podporiť trávenie. Všetky komponenty sú prírodné a sú vhodné naozaj pre každého.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. je RAW
  2. neobsahuje pridaný cukor
  3. vhodné aj pre veganov
  4. 100% prírodné - nie GMO
  5. rýchle a efektívne použitie

 

Základná špecifikácia
Zloženie špenát, žihľava, ananás, kivi, jablko, zázvor, kakaové maslo a izolát hrachového proteínu
Krajina pôvodu Litva
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie dóza s viečkom
Typ sušenia sušenie mrazom
Veľkosť 50 g
Úprava kocky
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.

 

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100°C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa suroviny varili pri 100°C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol pripálenina.

 

Použitie

  • zdravé maškrtenie
  • do ovsených kaší
  • do jogurtu
  • zdobenie dezertov
  • vhodné na cesty, do školy či do práce

 

Tip

Vaše deti určite zaujmú aj naše lyofilizované smoothie štvorčeky!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g 
Energia 655 kJ / 2752 kcal
Tuky 56,4 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 33,5 g
Sacharidy 31,2 g
z toho cukry 21,1 g
Vláknina 6,3 g
Bielkoviny 2,6 g
Soľ 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Draslík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: