Detox lyofilizovaný (mrazom sušený) prášok

€14,27 €11,89 bez DPH

Zvoľte variant

Pomáham odstraňovať toxíny a prebytočnú vodu z tela! Nemusíš si ma zmiešať len s vodou, pridaj ma do smoothie, jogurtu alebo Tvojho obľúbeného dezertu.

          • 100% rozdrvené mrazom sušené ovocie a zelenina
          • poctivá chuť surovín bez pridaného cukru a aditív
          • šetrné sušenie, ktoré zachová živiny a farbu

Detailné informácie

90g
Vypredané
€14,27
€11,89 bez DPH

Podrobný popis

Detox lyofilizovaný (mrazom sušený) prášok

Informácie a výživové hodnoty

Biologicky aktívne lyofilizované produkty môžu prirodzene zvýšiť hladinu energie, podporiť trávenie a chudnutie. Ale okrem toho nesmieme zabudnúť, že je prášok veľmi chutný a skvele sa hodí napríklad do smoothie alebo tortových krémov, ktorým dodá originálnu chuť a jemne zelenú farbu. Všetky komponenty sú prírodné a hodia sa naozaj pre každého.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. Produkt neobsahuje pridaný cukor.
  2. Vhodné aj pre veganov.
  3. 100% prírodné –⁠ nie GMO (geneticky modifikované organizmy). 
  4. Rýchle a efektívne použitie.
  5. RAW produkt = čo to vlastne znamená sa dozviete v našom článku.

 

Základná špecifikácia
Zloženie ananás, kiwi, jablká, špenát, žihľava a zázvor
Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. 
Krajina pôvodu Litva
Trvanlivosť 3–⁠8 mesiacov
Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu,
chráňte pred priamym slnečným žiarením
Balenie dóza s viečkom
Typ sušenia sušenie mrazom
Veľkosť 90 g
Úprava prášok
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.

 

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa suroviny varili pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol pripálenina.

 

Tip

Použite pri pečení spolu s našimi 100% orechovými múkami!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g 
Energia 356 kJ / 1535 kcal
Tuky 3,1 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6 g
Sacharidy 68,7 g
z toho cukry 44,3 g
Vláknina 14,1 g
Bielkoviny 6,3 g
Soľ 0,1 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Draslík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: