Upozornenie: DOPRAVA ZADARMO už pri nákupe nad 40 €!

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Extravagant zmes lyofilizovaná

Do šalátu, omáčky, cestovín, proste so mnou môžeš experimentovať! Čo všetko obsahujem? Petržlenovú vňať, tymián, citrón, chilli papričky, zázvor a korenie. Ako stvorená pre tvoje ázijské recepty!

  • 100% mrazom sušená bylinka a korenie
  • poctivá chuť byliniek bez pridaných aditív
  • šetrné sušenie zachová živiny, aróma a farbu

Vyberte balenie

Vaša cena

8,04 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

30 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 €
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Extravagant zmes lyofilizovaná

Informácie o produkte

Jedinečná kombinácia šiestich chutí, ktoré by ste na prvý pohľad nedali dokopy, však vo výsledku skvele ladia. Najviac vyniknú pri príprave rýb či morských plodov, ale nestratia sa ani v omáčkach a dipoch. Extravagant zmes je naozaj výnimočná, jej nezvyklé aróma a jemne pikantná chuť ozvláštni množstvo pokrmov a každej návšteve vyrazí dych.

TOP Informácie o produkte

  1. Zmes neobsahuje soľ.
  2. Funguje ako prírodné ochucovadlo.
  3. Ostrú a výraznú chuť zázvoru dodáva látka gingerol.
  4. Bylinky si zachovali svoju chuť aj výživové hodnoty.
  5. Skladuje sa pri 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovú ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri správnom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia čiže sušenie mrazom je metóda založená na sublimácii zmrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia pri teplotách -55 až -100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny - atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 °C – výsledný produkt by stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Tomáš Hofman

Zaujímavosti a recepty

Stredomorská diéta: ako prospeje vášmu zdraviu?

Stredomorská diéta: ako prospeje vášmu zdraviu?

08.07.21 | 423× prečítané | 5 minut

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

22.03.21 | 2048× prečítané | 5 minut

Základné špecifikácie
  • Zloženie bylinky lyofilizované (petrželová nať, tymián, citron, chilli paprička, zázvor, pepř)
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava kousky bylinek
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Surovina Zázvor, Petržlen, Citrón, Chilli, Tymián, Čierne korenie
  • Spracovanie Kúsky
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1300 kJ / 310 kcal
  • Tuky 2 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g
  • Sacharidy 38 g
  • z toho cukry 4 g
  • Vláknina 22 g
  • Bielkoviny 23 g
  • Soľ 0 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Extravagant zmes lyofilizovaná

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?