Goji lyofilizované (mrazom sušené)

od €14,88 od €12,40 bez DPH

Zvoľte variant

Ak si o mne nepočul prichádzaš o veľa! Som goji a budem Ti pripomínať celé spektrum chutí lesného ovocia. Mám blahodarné účinky na zdravie a pomáham s kožnými ochoreniami. Som liek, ktorý chutí!

Detailné informácie

100g
Skladom
€14,88
€12,40 bez DPH
300g (3x100g)
Skladom
€40,12
€33,43 bez DPH
500g
Skladom
€66,06
€55,05 bez DPH
1.5kg (3x500g)
Skladom
€189,52
€157,93 bez DPH
10kg (karton)
Skladom
€1 238,62
€1 032,18 bez DPH

Podrobný popis

Goji lyofilizované (mrazom sušené) 

Informácie a výživové hodnoty

Byť zdravý ako rybička je pre nás určite dôležité. Práve pravidelné konzumovanie goji prináša dlhovekosť a vitalitu. Kustovnica čínska je totiž tak zdravá, že patrí medzi superpotraviny. V Číne tieto plody už dávno prekukli, a preto ich volajú červený diamant. Okrem blahodarných účinkov má aj sladko kyselkavú chuť. Práve pre Vás sme nechali goji zlyofilizovať, aby ste si plody užili počas celého roka, aj mimo sezónu. Práve lyofilizácia je tak šetrná, že vďaka nej dochádza k vypareniu všetkej vody, ale všetky zdraviu prospešné látky v plode naďalej ostanú.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. živiny v goji sú po sušení mrazom stále zachované
  2. plné veľkého množstva vitamínov, minerálnych látok a antioxidantov
  3. podporuje imunitu a zlepšuje vitalitu
  4. taktiež zlepšuje funkčnosť mozgu
  5. pre blahodarné živiny ju v Číne nazývajú červený diamant

 

Základná špecifikácia
Zloženie 100% goji
Krajina pôvodu Poľsko
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Typ sušenia sušenie mrazom vo vákuu 
Veľkosť 350 ks = 50 g
Úprava celé kusy
Obchodná trieda trieda "A" - výberové plody podľa farby
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Ešte si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní. 

Ako sa goji suší mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100°C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa goji varilo pri 100°C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr pripálenina, ako kusy goji.

 

Použitie

  • zdravé maškrtenie
  • do smoothies
  • ovsených kaší alebo granoly
  • vhodné ako desiata do práce, do školy a na výlety
  • príprava a zdobenie dezertov

 

Tip

Ak si priaznivec zdravých surovín, čo tak skúsiť náš MYX Vitalita?

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 1416kJ / 337 kcal
Tuky 1,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,4 g
Sacharidy 67,2 g
z toho cukry 34,7 g
Vláknina 24 g
Bielkoviny 1,7 g
Soľ 0,03 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik 190 mg
Železo 6,8 mg
Sodík 298 mg
Vitamín C 48,4 mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: