Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Hliva ustricová lyofilizovaná

Hubári ma volajú "elixír večnej mladosti" a ja sa ani nečudujem. Som totižto plná výživných látok, o ktoré ma ani lyofilizácia nepripraví. A taktiež – v polievkach chutím úžasne!

  • chutná huba do každej polievky či omáčky
  • pestovaná a sušená u susedov v Česku
  • okrem toho má mnoho liečivých účinkov

Vyberte balenie

Vaša cena

8,70 €

Tovar môžete mať už 3. 12.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

vypredané

.PPL - ParcelShop Slovensko 4,96 € 6. 12.
Zásielkovňa 3,50 € 3. 12.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 4,96 € 6. 12.
PPL - Slovensko 4,96 € 6. 12.

Hliva ustricová lyofilizovaná

Informácie o produkte

Čo tak si bežnú chuť vášho pokrmu nejak okoreniť? Skúsili ste už lyofilizované hlivy? Ich vôňa a chuť je oveľa intenzívnejšia a koncentrovanejšia, preto Vám aj obyčajný pokrm premenia v pochúťku pre labužníkov. Hliva patrí medzi zdraviu prospešné huby a v kuchyni sa zaručene nestratí. Hodí sa do každej omáčky, polievky či hubového rizota.

TOP informácie o hlive

  1. Sú nutrične bohaté na bielkoviny.
  2. Tuky a sacharidy sú zastúpené minimálne.
  3. Bohaté na množstvo vitamínov a minerálnych látok.
  4. antioxidant a podporujú imunitný systém.
  5. Obsahujú vlákninu, ktorá podporuje trávenie.

Prečo práve huby?

Nie nadarmo sa hovorí, že huby sú darom prírody, sú totiž plné prospešných látok pre naše telo. Sú cenným zdrojom bielkovín a vlákniny a naopak majú nízky obsah sacharidov a tuku. Predstavujú tak ideálnu diétnu potravinu. Medzi najvýznamnejšie polysacharidy patria glukány, ktoré posilňujú imunitný systém a pôsobia antimikrobiálne a protizápalovo. Taktiež obsahujú chitín, ktorý je pre naše telo nerozpustiteľný polysacharid. Ten prejde telom neporušene, čo na jednu stranu telo zaťažuje, ale na druhej strane postupne zlepšuje trávenie a celkovú peristaltiku čriev. Z mikroživín sú huby bohaté na vitamíny skupiny A, B (B1, B2, B3, B9) C, D, E a K a z minerálnych látok najmä na sodík, draslík, mangán, vápnik, fosfor a síru.

Zaujímavosti a recepty

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

22.03.21 | 3764× prečítané | 5 minút

Prečo jesť mrazom sušené potraviny?

Prečo jesť mrazom sušené potraviny?

15.03.21 | 767× prečítané | 7 minút

Základné špecifikácie
  • Zloženie hlíva ústřičná lyofilizovaná
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Krajina pôvodu Česká republika
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava plátky
  • Typ sušenia mrazem ve vakuu
  • Surovina Hríby na varenie
  • Spracovanie Kúsky
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 680 kJ / 162 kcal
  • Tuky 0,8 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6 g
  • Sacharidy 8,8 g
  • z toho cukry 6,4 g
  • Bielkoviny 13 g
  • Soľ 0 g
Mikroživiny na 100 g
  • Vápnik Vápník;
  • Železo Železo;
  • Horčík Hořčík;
  • Draslík Draslík;
  • Meď Měď;
  • Sodík Sodík;
  • Vitamín C Vitamín C;
  • Fosfor Fosfor;
  • Zinok Zinek;
  • Vitamín B6 Vitamín B6;
  • Selén Selen;

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Hliva ustricová lyofilizovaná

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?