Hovädzí guláš so zemiakmi

od €8,90 od €7,42 bez DPH

Zvoľte variantu

Sme varené, potom lyofilizované, trvanlivé, ľahké, ľahko skladovateľné, ale napriek tomu chutné, akonáhle sme znovu hydratované. Znie to ako sen? Kúp si nás a stane sa to skutočnosťou!

          • stačí zaliať vodou a do 10 minút sme hotové
          • po uvarení sme boli lyofilizované
          • lyofilizácia je šetrný spôsob sušenia

Detailné informácie

100g
Skladom
€8,90
€7,42 bez DPH
600g
Skladom
€51,07
€42,56 bez DPH

Podrobný popis

Hovädzí guláš so zemiakmi

Informácie a výživové hodnoty

Lahodné kúsky jemného hovädzieho mäsa, zemiakov a zmesi hustej zeleniny sa spájajú v našej lahodnej paradajkovej omáčke a vytvárajú fantastický, hrejivý guláš. Príprava je neuveriteľne jednoduchá; stačí pridať vodu (360 ml na 100 g) a počkať. To znamená, že lahodné jedlo možno rýchlo pripraviť s minimom rozruchu. Vďaka sacharidom a bielkovinám je to neuveriteľne všestranné jedlo, ktoré si môžete vychutnať kedykoľvek počas dňa. Vrecko vydrží až 7 rokov a trvanlivosť plechovky je neuveriteľných 25 rokov! Je to teda fantastické jedlo pre kohokoľvek, kto sa chce núdzovo zásobiť potravinami alebo sa len uistiť, že je pripravený na akúkoľvek potenciálnu situáciu. Každé jedlo sa varí pred lyofilizáciou. To pomáha znižovať celkovú hmotnosť a uľahčuje skladovanie potravín. Ideálne pre tých, ktorí chcú zabezpečiť, aby mali v každej situácii prístup k teplému jedlu. Vrecko zasýti jedného človeka, ale plechovka až 6. Obe balenia sú znovuuztvárateľné, takže sa po otvorení nemáte čoho báť.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. Všetky živiny, vitamíny a minerálne látky sú pri lyofilizácii zachované.
  2. Dlhá trvanlivosť.
  3. Zmes mäsa, zemiakov a zeleniny s rajčinovou omáčkou.
  4. Znovuuzatvárateľné balenie.
  5. Rýchla príprava s minimom rozruchu.

 

Základná špecifikácia
Zloženie zemiaky nakrájané na kocky (29%), varené hovädzie kúsky (10%), nakrájaná mrkva, zelené fazuľky, nakrájaná cibuľa, repkový olej, paradajkový pretlak, kukuričná múka, soľ, biele korenie
Krajina pôvodu Veľká Británia
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné vrecko / plechovka
Veľkosť 100 g / 600 g
Úprava nešpecifikované
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovú ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.

 

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, čiže sušenie mrazom je metóda založená na sublimácii zmrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia pri teplotách -55 až -100 ° C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny - atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 ° C - výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

 

Tip

Vyskúšajte pridať aj ďalšiu mrazom sušenú zeleninu.

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 2199 kJ / 527 kcal
Tuky 30,7 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 4,9 g
Sacharidy 38,9 g
z toho cukry 6,5 g
Vláknina 8,1 g
Bielkoviny 19,92 g
Soľ 4,3 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: