Najlepšie desiaty pre deti: Pripravte ich zdravo, rýchlo a farebne
19.08.21 | 8159× prečítané
Iba do nedele DOPRAVA ZADARMO už od 20 EUR! Zadaj kód DZ20 a poštovné nechaj na nás!
Dopraj imunitnému systému výraznú podporu silnými antioxidantmi a buď pripravený cítiť sa plný energie! Nemusíš si ma zmiešať len s vodou, pridaj ma kamkoľvek, fantázii sa medze nekladú!
Poriadnu dávku energie vám Imuna dopraje vďaka mrazom sušenému pomaranču, čiernym ríbezliam, banánu, citrónu, zázvoru a tymianu, všetko bez pridaných cukrov a konzervačných látok, preto je vhodná naozaj pre každého. Či už si prášok pridáte do kaše a dezertov alebo ho zmiešate s vodou, z výsledku budete zaručene nadšení! Chutí až nebezpečne skvele!
„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“
Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa suroviny varili pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol pripálenina.
Jarný detox: Je potrebný, alebo ide len o marketingový ťah?
21.04.22 | 880× prečítané | 5 minút
Ako skladovať potraviny sušené mrazom
22.03.21 | 8414× prečítané | 5 minút
Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.
Imuna lyofilizovaná prášok