Zimný VÝPREDAJ stále beží. 💥 Ulovte ZĽAVY až 30 % 💥

Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Kód: 0325

Kakaové maslo zlomky

Pridaj si ma do torty, alebo si vyrob domácu mliečnu, či bielu čokoládu. Určite neoľutuješ. Som všestranným pomocníkom pri pečení a varení, ktorý si ľahko zamiluješ.

  • 100% kakaové maslo
  • ľahko rozpustné
  • nerafinované – plné antioxidantov, vitamínov a minerálov

Vyberte balenie

Vaša cena

8,32 €

Tovar môžete mať už 15. 2.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

331 ks skladom

SPS - Parcel Shop 3,78 € 15. 2.
PPL - Slovensko 4,96 € 15. 2.
Zásielkovňa 3,47 € 15. 2.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,22 € 15. 2.

Kakaové maslo zlomky

Informácie o produkte

Potrebujete pomocníka do kuchyne? Obsah tukov a kalórii je pri kakaovom masle oveľa nižší, ako pri ostatných používaných kuchynských tukoch. Medzi najväčšie výhody patrí to, že neprebíja chute ostatných ingrediencií, dokonca im pomáha vyniknúť.

TOP informcáie o kakaovom masle

  1. Bohaté na nenasýtené a nasýtené mastné kyseliny.
  2. Je to 100% kakaové maslo bez pridaných aditív.
  3. Obsahuje tokoferoly, antioxidant, ktorý zabraňuje žlknutiu tukov.
  4. Obsahuje kyselinu palmitovú, stearovú, olejovú a linolenovú.
  5. Je nerafinované - zachováva si maximum vitamínov, minerálov a fytonutrientov.

Ako sa získava kakaové maslo?

Kakaovníky sa zbierajú väčšinou dva krát ročne. Plody sú pripravené na zber, keď sú žlté alebo červené. Po zbere sa bôby ručne lúskajú a následne fermentujú. Fermentáciou dochádza k biologickým zmenám, znižuje sa trpká chuť a vzniká červenohnedá farba. Bôby sa ďalej sušia a pražia. Pražením získavajú čokoládovú farbu a aróma. Alkalizujú sa, aby sa zlepšili ich chuťové vlastnosti a ľahšie sa získavalo maslo. Bôby sa ďalej môžu ešte drviť. Očistené pražené bôby sa dostávajú na mleciu linku, kde okrem mletia sa zahrievajú a vzniká hnedá polotekutá kakaová hmota. Vzniknutá kakaová hmota má vo výrobnom procese dve cesty. Jedna ako základná surovina pre výrobu čokolád, druhá na výrobu kakaového prášku a masla. Vzniknutá hmota sa lisuje v hydraulických lisoch pri teplote 90–100 °C. Pri tomto procese sa oddeľujú dve zložky - kakaové maslo a kakaové pokrutiny.

Zaujímavosti a recepty

Základné špecifikácie
Kompletná špecifikácia ku stiahnutiu tu
  • Zloženie kakaové máslo BIO zlomky
  • Surovina Maslo a hmota
  • Diéta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan, Vhodné pre diabetikov, LCHF
  • Spracovanie Zlomky
  • Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím.
  • Krajina pôvodu Peru
  • Trvanlivosť 3–8 mesiacov
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu, chráňte pred priamym slnečným žiarením
  • Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
  • Úprava nepravidelné kúsky
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 3750 kJ / 896 kca
  • Tuky 99 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 65 g
  • Sacharidy 0 g
  • z toho cukry 0 g
  • Vláknina 0 g
  • Bielkoviny 0 g
  • Soľ 0,1 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Aritmetický priemer z 1 udeleného hodnotenia.

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne textové hodnotenie.

Informácie o získavaní recenzií
Prémiové suroviny
Unikátne produkty
Ochutnávky zadarmo
Vlastná výroba
6 kamenných predajní
Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?