DARČEK: 500 g lieskačov S pri nákupe nad 49,99 €. S kódom CHCEMLIESKACE skočí do košíka automaticky. Neplatí pre veľkoobchod.

Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Kód: 0322

Kakaový prášok

Som 100% kakaový. Budem rád, keď ma zaleješ teplým mliekom, pridáš ma do koláčikov, alebo mnou posypeš napríklad zmrzlinový pohár. Urobí ma to šťastným rovnako ako Teba.

  • BIO a RAW produkt
  • upokojuje organizmus, obsahuje antioxidanty
  • 100% nepražené pomleté kakaové bôby z Ekvádoru

Vyberte balenie

Vaša cena

4,92 €

Tovar môžete mať už 27. 9.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

85 ks skladom

SPS - ParcelShop 27. 9. zadarmo
SPS 27. 9. zadarmo
Packeta 27. 9. zadarmo
Packeta - dodanie na adresu 27. 9. zadarmo

Termíny doručení jsou závislé na aktuální situaci a kapacitách přepravních společností.

Kakaový prášok

Informácie o produkte

Prinášame Vám kakaový prášok, namletý z RAW nepražených kakaových bôbov, ktoré sú dovážané až z Ekvádoru. Pri spracovaní nebol použitý ani proces alkalizácie (odkyslenia), takže prášok si zachoval všetky živiny a pravú kyselkavú chuť kakaa. To, že je prášok v RAW kvalite má aj veľa pozitívnych účinkov pre naše telo, napríklad znižuje krvný tlak účinnejšie ako zelený či čierny čaj. 

TOP informácie o kakaovom prášku

  1. Theobrama cacao, latinský názov kakaovníku znamená jedlo bohov.
  2. Je to 100% kakaový prášok z nepražených bôbov.
  3. Kakao pôsobí ako prírodný antioxidant.
  4. Kvalitné kakaové bôby z Ekvádoru.
  5. Kakao je v RAW kvalite.

Ako sa získava kakaový prášok?

Kakaovníky sa zbierajú väčšinou dvakrát ročne. Keď sú plody žlté alebo červené, sú pripravené na zber. Po zbere sa bôby ručne lúskajú a následne fermentujú. Fermentáciou dochádza k biologickým zmenám, znižuje sa trpká chuť a vzniká červenohnedá farba. Bôby sa ďalej sušia. Očistené pražené bôby sa dostávajú na mleciu linku, kde sa okrem mletia zahrievajú a vzniká hnedá polotekutá kakaová hmota. V tejto fáze dochádza k oddeleniu kakaového masla a zvyšná hmota sa označuje ako kakaový koláč. Jeho rozomletím následne získavame jemný kakaový prášok. Pri výrobe RAW kakaového prášku nedochádza k prekročeniu teploty 42 °C.

Zaujímavosti a recepty

Základné špecifikácie
Kompletná špecifikácia ku stiahnutiu tu
  • Zloženie kakaový prášok z nepražených kakaových bôbov
  • Surovina Kakao
  • Diéta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan, RAW, Vhodné pre diabetikov, LCHF
  • Spracovanie Nealkalizované
  • Chuť Kyslá
  • Farba Hnedá
  • Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
  • Krajina pôvodu Ekvádor
  • Trvanlivosť 3–8 mesiacov
  • Skladovanie Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
  • Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
  • Úprava prášok
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1450 kJ / 349 kcal
  • Tuky 13,1 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 7,86 g
  • Sacharidy 14,6 g
  • z toho cukry 0,45 g
  • Vláknina 37,2 g
  • Bielkoviny 24,65 g
  • Soľ 0,047 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Aritmetický priemer z 3 udelených hodnotení.

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne textové hodnotenie.

Informácie o získavaní recenzií
Prémiové suroviny
Unikátne produkty
Ochutnávky zadarmo
Vlastná výroba
Kamenné predajne
Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?