Kávové zrná v horkej čokoláde s mocca kávou

od €8,22 od €6,85 bez DPH

Zvoľte variant

Instantná dávka kofeinu v každom súste! Tak to sme my. Kvalitné kávové zrná zjemnené chuťou lahodnej horkej čokolády, v ktorej ucítiš aj krémové mocca coffee. Jednoduchý prenos a super-rýchla pomoc pri nedostatku energie. 

          • zrná obalené v horkej čokoláde
          • čokoláda s príchuťou mocca coffee
          • NÁŠ PRODUKT - z dielne mamičky jedného z našich majiteľov!

Detailné informácie

500g
Skladom
€8,22
€6,85 bez DPH
3kg
Skladom
€43,12
€35,93 bez DPH

Podrobný popis

Kávové zrná v horkej čokoláde s mocca kávou

Informácie a výživové hodnoty 

Chutné kávové zrná obalené v horkej čokoláde rozprúdia Váš deň. A to nie len obrazne. Kofeín obsiahnutý v produkte Vám vyplaví adrenalín a Vy budete plný energie. Čokoláda sa na jazyku krásne rozplynie a kávové zrno vo vnútri príjemne zachrúme. Je to skvelý kamarát na dlhé cesty ale i do školy či do práce. Taktiež si ich môžete pridať do jogurtu, müsli alebo nimi ozdobiť tortu a domáce zákusky. 

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  • chuť kávy je klasicky kyslá a zároveň horká 
  • káva i čaj sú celo-svetovo známe a konzumované nápoje
  • poznáme dve základné skupiny kávy - arabica a robusta 
  • unikátny produkt plný rôznych chutí
  • rýchle a chutné doplnenie energie

Základná špecifikácia
Zloženie  
Krajina pôvodu  
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Veľkosť nešpecifikované
Úprava zrná v čokoláde
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Zatiaľ si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní. 

 

Ako sa káva pestuje a praží?

Pestovanie kávy je pomerne náročné, lebo existuje hneď niekoľko faktorov, ktoré môžu znehodnotiť celú úrodu. Existuje aj mnoho druhov kávy, z ktorých zaručene poznáte arabicu či robustu. Úroda sa musí pozbierať v presne daný čas, lebo ak by boli zrná nedozreté alebo prezreté, ovplyvnilo by to chuť kávy. Niektoré druhy sa pestujú na malých kríkoch, iné na vysokých stromoch. Zo zŕn kávy sa odstráni kôstka a pergamenový obal. Potom sa zrnká kávy triedia a preberajú. Ďalej prichádza na radu praženie kávy, pri ktorom dochádza k rôznym zložitým chemickým reakciám a káva postupne získa svoju charakteristickú chuť.

 

Použitie

  • zdravé maškrtenie
  • do jogurtov alebo müsli
  • vhodné ako desiata do práce, do školy a na výlety
  • príprava a zdobenie dezertov
  • rýchle dodanie energie na cestách

 

Tip

Zabaľte si kávové zrná do produktívnej krabičky a môžete ich mať vždy a všade po ruke!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia kJ / kcal
Tuky g
z toho nasýtené mastné kyseliny g
Sacharidy g
z toho cukry g
Vláknina g
Bielkoviny g
Soľ g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik 0 mg
Železo 0 mg
Horčík 0 mg
Fosfor 0 mg
Draslík 0 mg
Sodík 0 mg
Vitamín C 0 mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: