Kávové zrná Espresso v horkej čokoláde

€20,85 €17,38 bez DPH

Zvoľte variant

Nestíhaš kávu ale potrebuješ svoju dávku kofeínu a energie? Tak to sme pre Teba ako stvorené! Ľahko si náš zbalíš so sebou a navyše sme obalené v kvalitnej 53% čokoláde!

          • dochutené prírodnou vanilkou
          • kvalitné a chutné kávové zrná z Kolumbie
          • NÁŠ PRODUKT - z dielne mamičky jedného z našich majiteľov!

Detailné informácie

1kg
Skladom
€20,85
€17,38 bez DPH

Podrobný popis

Kávové zrná Espresso v horkej čokoláde

Informácie a výživové hodnoty 

Už ste niekedy skúšali chrúmať pražené kávové zrná? Nie? tak to neviete o čo prichádzate. Tieto kávové zrná pochádzajú z Kolumbie. Doplnia Vám energiu na celý deň a kľudne pár kúskami nahradíte rannú kávu. Ešte sme ich nechali obaliť v 53% kvalitnej horkej čokoláde, aby sme Vám dopriali unikátny zážitok. Čokoláda sa v ústach krásne rozplynie a kávové zrno zachrumká. Mierne horká chuť sa mieša s tou sladkou a naopak.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. kávové zrná sú z Kolumbie
  2. kvalitná horká 53% čokoláda
  3. dochutené prírodnou vanilkou
  4. unikátny produkt plný rôznych chutí
  5. rýchle a chutné doplnenie energie

 

Základná špecifikácia
Zloženie tmavá čokoláda (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, emulgátor (sójový lecitín), prírodná vanilková chuť), pražené kávové zrná, E414
Krajina pôvodu Kolumbia
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Veľkosť nešpecifikované
Úprava zrná v čokoláde
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Zatiaľ si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní.

 

Ako sa káva pestuje a praží?

Pestovanie kávy je pomerne náročné, lebo existuje hneď niekoľko faktorov, ktoré môžu znehodnotiť celú úrodu. Existuje aj mnoho druhov kávy, z ktorých zaručene poznáte Arabicu či Robustu. Úroda sa musí pozbierať v presne daný čas, lebo ak by boli zrná nedozreté alebo prezreté, ovplyvnilo by to chuť kávy. Niektoré druhy sa pestujú na malých kríkoch, iné na vysokých stromoch. Zo zŕn kávy sa odstráni kôstka a pergamenový obal. Potom sa zrnká kávy triedia a preberajú. Ďalej prichádza na radu praženie kávy, pri ktorom dochádza k rôznym zložitým chemickým reakciám a káva postupne získa svoju charakteristickú chuť.

 

Použitie

  • zdravé maškrtenie
  • do jogurtov alebo müsli
  • vhodné ako desiata do práce, do školy a na výlety
  • príprava a zdobenie dezertov
  • rýchle dodanie energie na cestách

 

Tip

Zabaľte si kávové zrná do produktívnej krabičky a môžete ich mať vždy a všade po ruke!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 2259 kJ / 540 kcal
Tuky 33 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 19 g
Sacharidy 57 g
z toho cukry 44 g
Vláknina 5 g
Bielkoviny 6 g
Soľ 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik 0 mg
Železo 0 mg
Horčík 0 mg
Fosfor 0 mg
Draslík 0 mg
Sodík 0 mg
Vitamín C 0 mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: