Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Kávové zrná pražené v horkej čokoláde s mocca

Instantná dávka kofeínu v každom súste! Tak to sme my – kvalitné kávové zrná zjemnené chuťou lahodnej horkej čokolády, v ktorej ucítiš aj krémové mocca coffee. A až budeš počuť to chrupnutie, nebudeš chcieť už nikdy prestať.

  • starostlivo vybrané zrná 80% Arabika a 20% Robusta vo vegan horkej čokoláde
  • originálna čokoláda s príchuťou mocca coffee
  • vlastná výroba

Vyberte balenie

Vaša cena

9,07 €

Tovar môžete mať už 3. 12.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

20 ks skladom

.PPL - ParcelShop Slovensko 4,96 € 6. 12.
Zásielkovňa 3,50 € 3. 12.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 4,96 € 6. 12.
PPL - Slovensko 4,96 € 6. 12.

Kávové zrná pražené v horkej čokoláde s mocca

Informácie o produkte

Voňavé kávové zrná obalené v horkej čokoláde rozprúdia váš deň. A to nielen obrazne. Kofeín obsiahnutý v produkte vám vyplaví adrenalín a vy budete plní energie. Čokoláda sa na jazyku krásne rozplynie a kávové zrno vnútri príjemne chrumká vďaka starostlivému praženiu. Je to skvelý parťák na dlhé cesty, do školy či do práce. Kávové zrná sú výber z rady talianskeho espressa s vysokým obsahom kofeínu pre okamžité povzbudenie a rýchle dodanie energie. Stredné praženie tejto chuťovo vyváženej zmesi zŕn Robusta a Arabica dodáva káve horko-čokoládové aróma, hutnú krémovú a jemnú chuť. Mimo skvelú chuť a vôňu navyše vyzerajú skvelo na všetkých dezertoch a cukrovinkách. A čo by to bolo za mocca cukrovinky bez krásnej ozdoby a výraznej vône aj chute kávy?

TOP informácie o kávových zrnách v čokoláde

  1. Chuť kávy a čokolády je jednou z najčastejšie párovaných kombinácií.
  2. Kávové zrná a kakaové bôby zdieľajú podobné aróma a chuťové tóny.
  3. Poznáme dve základné skupiny kávy – arabica a robusta.
  4. Sladká chuť čokolády potláča prirodzenú horkosť kávy.
  5. Káva je celosvetovo druhou najpredávanejšou komoditou (hneď po rope). 

Ako sa káva pestuje a praží?

Pestovanie kávy je pomerne náročné, pretože existuje hneď niekoľko faktorov, ktoré môžu znehodnotiť celú úrodu. Existuje mnoho druhov kávy, z ktorých zaručene poznáte arabicu či robustu. Zber sa musí vykonať v ten správny čas, pretože ak by zrná nedozreli alebo prezreli, ovplyvnilo by to chuť kávy. Niektoré druhy sa pestujú na malých kríkoch, iné na vysokých stromoch. Zo zŕn kávy sa odstráni kôstka a pergamenový obal. Potom sa zrnká kávy triedia a preberajú. Ďalej prichádza na rad praženie kávy, pri ktorom dochádza k rôznym zložitým chemickým reakciám a káva postupne získava svoju charakteristickú chuť a vôňu.

Zaujímavosti a recepty

Biohacking alebo človeče vylepši sa

Biohacking alebo človeče vylepši sa

24.06.21 | 566× prečítané | 8 minút

Ako sa vyrába čokoláda

Ako sa vyrába čokoláda

12.04.21 | 1840× prečítané | 7 minút

Ako produkt hodnotia ostatní?
Zobraziť ďalšie hodnotenie
Nikola
3.4.2021

Mala som trochu obavy, či to nebude až veľmi horké, ale nie (tak akurát). Kto má rád kávu, tak si určite pochutná :)

Základné špecifikácie
  • Zloženie hořká 70% čokoláda 66 % (kakaová hmota, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin a polyglycerolpolyricinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar), kávová zrna pražená 33 %, káva instantní 1 %
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku a SO2.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 40 %, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava pražená kávová zrna v čokoládě
  • Dieta Bez lepku, Vegan, Bez laktózy
  • Surovina Kávové zrná
  • Spracovanie V horkej čokoláde
  • Aditíva Bez umelých farbív, Bez umelých konzervantov
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 2060 kJ / 496 kcal
  • Tuky 31,6 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 16,4 g
  • Sacharidy 30,5 g
  • z toho cukry 17,6 g
  • Vláknina 14,8 g
  • Bielkoviny 10,8 g
  • Soľ 0,02 g
Mikroživiny na 100 g
  • Vápnik Vápník;
  • Železo Železo;
  • Horčík Hořčík;
  • Draslík Draslík;
  • Meď Měď;
  • Sodík Sodík;
  • Vitamín C Vitamín C;
  • Fosfor Fosfor;
  • Zinok Zinek;
  • Vitamín B6 Vitamín B6;
  • Selén Selen;

Hodnotenie našich zákazníkov

5 (6 hodnotenie)
Nikola
3.4.2021

Mala som trochu obavy, či to nebude až veľmi horké, ale nie (tak akurát). Kto má rád kávu, tak si určite pochutná :)

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Kávové zrná pražené v horkej čokoláde s mocca

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?