💥 15% ZĽAVA na Mikulášske MYXy s kódom: MIKULAS15. Len do vypredania zásob. 💥

Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Vlastní výroba
Kód: 0724

Kávové zrná pražené v horkej čokoláde s mocca

Instantná dávka kofeínu v každom súste! Tak to sme my – kvalitné kávové zrná zjemnené chuťou lahodnej horkej čokolády, v ktorej ucítiš aj krémové mocca coffee. A až budeš počuť to chrupnutie, nebudeš chcieť už nikdy prestať.

  • starostlivo vybrané zrná 80% Arabika a 20% Robusta vo vegan horkej čokoláde
  • originálna čokoláda s príchuťou mocca coffee
  • vlastná výroba
Momentálne nie som k dispozícií. Ale nezúfaj, majú tu kopec iných dobrôt.

Alternatívne produkty z kategórie Čokoládovky :

Kávové zrná pražené v horkej čokoláde s mocca

Informácie o produkte

Voňavé kávové zrná obalené v horkej čokoláde rozprúdia váš deň. A to nielen obrazne. Kofeín obsiahnutý v produkte vám vyplaví adrenalín a vy budete plní energie. Čokoláda sa na jazyku krásne rozplynie a kávové zrno vnútri príjemne chrumká vďaka starostlivému praženiu. Je to skvelý parťák na dlhé cesty, do školy či do práce. Kávové zrná sú výber z rady talianskeho espressa s vysokým obsahom kofeínu pre okamžité povzbudenie a rýchle dodanie energie. Stredné praženie tejto chuťovo vyváženej zmesi zŕn Robusta a Arabica dodáva káve horko-čokoládové aróma, hutnú krémovú a jemnú chuť. Mimo skvelú chuť a vôňu navyše vyzerajú skvelo na všetkých dezertoch a cukrovinkách. A čo by to bolo za mocca cukrovinky bez krásnej ozdoby a výraznej vône aj chute kávy?

TOP informácie o kávových zrnách v čokoláde

  1. Chuť kávy a čokolády je jednou z najčastejšie párovaných kombinácií.
  2. Kávové zrná a kakaové bôby zdieľajú podobné aróma a chuťové tóny.
  3. Poznáme dve základné skupiny kávy – arabica a robusta.
  4. Sladká chuť čokolády potláča prirodzenú horkosť kávy.
  5. Káva je celosvetovo druhou najpredávanejšou komoditou (hneď po rope). 

Ako sa káva pestuje a praží?

Pestovanie kávy je pomerne náročné, pretože existuje hneď niekoľko faktorov, ktoré môžu znehodnotiť celú úrodu. Existuje mnoho druhov kávy, z ktorých zaručene poznáte arabicu či robustu. Zber sa musí vykonať v ten správny čas, pretože ak by zrná nedozreli alebo prezreli, ovplyvnilo by to chuť kávy. Niektoré druhy sa pestujú na malých kríkoch, iné na vysokých stromoch. Zo zŕn kávy sa odstráni kôstka a pergamenový obal. Potom sa zrnká kávy triedia a preberajú. Ďalej prichádza na rad praženie kávy, pri ktorom dochádza k rôznym zložitým chemickým reakciám a káva postupne získava svoju charakteristickú chuť a vôňu.

Zaujímavosti a recepty

Biohacking alebo človeče vylepši sa

Biohacking alebo človeče vylepši sa

24.06.21 | 7618× prečítané | 8 minút

Ako sa vyrába čokoláda

Ako sa vyrába čokoláda

12.04.21 | 28895× prečítané | 7 minút

Základné špecifikácie
Kompletná špecifikácia ku stiahnutiu tu
  • Zloženie horká 70% čokoláda 66 % (kakaová hmota, cukor, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín a polyglycerolpolyricinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar), kávové zrná pražené 33 %, instantná káva 1 %
  • Diéta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan
  • Spracovanie V horkej čokoláde
  • Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
  • Krajina pôvodu Česká republika
  • Trvanlivosť 3–8 mesiacov
  • Skladovanie Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
  • Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
  • Úprava pražené kávové zrná v čokoláde
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 2060 kJ / 496 kcal
  • Tuky 31,6 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 16,4 g
  • Sacharidy 30,5 g
  • z toho cukry 17,6 g
  • Vláknina 14,8 g
  • Bielkoviny 10,8 g
  • Soľ 0,02 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Aritmetický priemer z 0 udelených hodnotení.

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Informácie o získavaní recenzií
Prémiové suroviny
Unikátne produkty
Ochutnávky zadarmo
Vlastná výroba
Kamenné predajne
Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?