Kešu orechy v 32% mliečnej čokoláde

Náš produkt
€8,84 €7,37 bez DPH

Zvoľte variant

Sme síce stále kešu, ale ako z inej dimenzie! Tentoraz nás obalili do mliečnej čokolády a povieme Ti, to je jazda! Vystrelíme Ťa svojou chrumkavou sladkou čokoládou a krémovým vnútrom až na mesiac!

          • kvalitná česká čokoláda
          • sladké a krémové kešu 
          • NÁŠ PRODUKT – z dielne mamičky jedného z našich majiteľov!

Detailné informácie

500g
Skladom
€8,84
€7,37 bez DPH

Podrobný popis

Kešu orechy v 32% mliečnej čokoláde 

Informácie a výživové hodnoty 

Vyskúšajte dokonalé spojenie afrického kešu a českej čokolády. Pod jemnou 32% mliečnou čokoládou sa ukrýva kvalitné kešu z Pobrežia Slonoviny, ktoré bolo pre dražovanie jasnou voľbou. Je totiž dokonale chrumkavé, vnútri maslové a sladšie ako iné druhy. Naviac má krásne bielu farbu, a tak s čokoládou tvorí dokonalú súhru farieb i chutí. S touto dvojicou môžete maškrtiť od rána do večera. Skúste kešu v čokoláde pridať do jogurtu, alebo si ho dajte k popoludňajšej káve. Je skvelé pri každej príležitosti!

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. Sú vyrobené mamičkou jedného z našich majiteľov.
  2. Obaliť každú várku v čokoláde trvá až 4 hodiny.
  3. Mliečna čokoláda je vyrobená v Českej republike.
  4. Kešu obsahujú množstvo látok prospešných pre naše telo a nespočet využitie v kuchyni.
  5. Prvá receptúra ​​na mliečnu čokoládu bola objavená vo Švajčiarsku v roku 1876.

Základná špecifikácia
Zloženie kešu orechy, mliečna 31% čokoláda (cukor, kakaový prášok, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, emulgátor: sójový lecitín, polyglycerol-polyricin-oleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar)
Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
Krajina pôvodu vyrobené v ČR
Trvanlivosť 3–8 mesiacov
Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu,
chráňte pred priamym slnečným žiarením
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Veľkosť nešpecifikované
Úprava dražované jadrá kešu orechov
Obchodná trieda celé jadrá orechov, minimum zlomkov
Odroda nešpecifikované

 

 
Ako sa spracovávajú kešu orechy?
 

O tom, ako rastie kešu pre vás máme prehľadný článok! Kešu orechy rastú na spodnej strane plodov stromu obličkovca západného. Po opadnutí plodu (tie sa používajú napríklad na výrobu džemu) na zem je nutné odstrániť tvrdú škrupinu. Tá sa preto varí, naparuje a napokon suší horúcim vzduchom, čím sa pomaly oddelí od samotného oriešku. Na orechu však zostáva jemná šupka, ktorú je nutné opäť vysušiť a odstrániť látkovými rukavicami. Pre iné, pomalšie a drahšie spracovanie kešu orechov, sa používajú špeciálne nože, ktorými sa škrupinka odstraňuje bez tepelného spracovania. Tieto ručne spracované kešu sa síce následne sušia, ale iba do teploty 42 °C, preto sú považované za RAW potravinu. Viac sa dozviete v zaujímavostiach o kešu alebo v článku o obchodným triedach kešu.

 
Tip

Skúste použiť našu mliečnu 32% čokoládu pri vašich kulinárskych výtvoroch!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 2304 kJ / 551 kcal
Tuky 36,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 16,7 g
Sacharidy 49,7 g
z toho cukry 40,8 g
Vláknina 2,3 g
Bielkoviny 8,8 g
Soľ 0,56 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: