Kešu orechy v 32% mliečnej čokoláde

Náš produkt
od €8,33 od €6,94 bez DPH

Zvoľte variant

Sme síce stále kešu, ale ako z inej dimenzie! Tentoraz nás obalili do mliečnej čokolády a povieme Ti, to je jazda! Vystrelíme Ťa svojou chrumkavou sladkou čokoládou a krémovým vnútrom až na mesiac!

Detailné informácie

500g
Skladom
€8,33
€6,94 bez DPH
3kg
Skladom
€43,71
€36,43 bez DPH

Podrobný popis

Kešu orechy v 32% mliečnej čokoláde 

Informácie a výživové hodnoty 

Obyčajná čokoláda je už trošku nudná, však? Ale táto je niečím jedinečná, pod povrchom jemnej mliečnej čokolády Vás čaká prekvapenie, a dokonca veľmi príjemné prekvapenie. Krémová, ale chrumkavá konzistencia kešu Vám pripomenie, že práve pod povrchom sa schováva zlato. Stačí otvoriť balíček a ochutnať.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. tento produkt je vyrábaný priamo vo Světě plodů
  2. existuje svetový deň čokolády a osláviť ho môžete 7. júla
  3. prvá receptúra na mliečnu čokoládu bola objavená vo Švajčiarsku v roku 1876
  4. na svete existuje viac ako 30 druhov kešu orechov
  5. kešu orechy pochádzajú z Brazílie, pestujú sa však aj v Indii, Juhovýchodnej Ázii či v Afrike

 

Základná špecifikácia
Zloženie jadrá kešu orechov, mliečna 32% čokoláda z ČR (cukor, kakaový prášok, kakaové maslo, sušené plnotučné mliekosójový lecitín, emulgátor (polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR)
Krajina pôvodu vyrobené v ČR
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Veľkosť nešpecifikované
Úprava dražované jadrá kešu orechov
Obchodná trieda celé jadrá orechov, minimum zlomkov
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Zatiaľ si na mňa nenašiel čas,ale určite sem čo najskôr niečo doplní

 

Ako sa spracovávajú kešu orechy?

Kešu orechy rastú na spodnej strane plodov stromu obličkovca západného. Po opadnutí plodu (tie sa používajú napríklad na výrobu džemu) na zem je nutné odstrániť tvrdú škrupinu. Tá sa preto varí, naparuje a napokon suší horúcim vzduchom, čím sa pomaly oddelí od samotného oriešku. Na orechu však zostáva jemná šupka, ktorú je nutné opäť vysušiť a odstrániť látkovými rukavicami. Pre iné, pomalšie a drahšie spracovanie kešu orechov, sa používajú špeciálne nože, ktorými sa škrupinka odstraňuje bez tepelného spracovania. Tieto ručne spracované kešu sa síce následne sušia, ale iba do teploty 40°C, preto sú považované za RAW potravinu. Viac sa dozviete v článku o obchodných triedach kešu.

 

Použitie

  • vhodné ako darček
  • pochúťka k telke
  • na cesty
  • vhodné na pohostenie návštevy
  • vhodné ako desiata do školy a práce

 

Tip

Zabaľte si kešu do produktívnej krabičky a môžete ich mať vždy a všade po ruke!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 2304 kJ / 551 kcal
Tuky 36,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 16,7 g
Sacharidy 49,7 g
z toho cukry 40,8 g
Vláknina 2,3 g
Bielkoviny 8,8 g
Soľ 0,56 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: