Kiwi lyofilizované (mrazom sušené) prášok

€5,58 €4,65 bez DPH

Zvoľte variant

Štipľavá, no napriek tomu jedinečne svieža a exotická chuť? Áno, počuješ dobre. Bavíme sa o mne! Aj napriek tomu, že zo mňa urobili prach, zanechali vo mne semienka, ktoré moju chuť ešte zvýraznia.

          • 100% rozdrvené mrazom sušené ovocie bez pridaného cukru a aditív
          • vhodné do smoothies, do raňajkových kaší, jogurtu a na zdobenie dezertu
          • v celku ma majú taktiež, pozeraj!

Detailné informácie

100g
Vypredané
€5,58
€4,65 bez DPH

Podrobný popis

Kiwi lyofilizované (mrazom sušené) prášok

Informácie a výživové hodnoty

To čistenie a pálenie pier je celkom otrava, že? Preto sme kiwi nechali rozdrviť na prášok! Lyofilizáciou a rozdrvením nestratilo na svojej sladko - kyslej chuti a taktiež je stále plný antioxidantov a vitamínov, predovšetkým vitamínu C. Tam, odkiaľ si ho dovážame, ho pestujú bez použitia fytohormónov, pesticídov či herbicídov. Taktiež neobsahuje žiadny cukor či iné stabilizátory. 

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. všetky živiny, vitamíny a minerálne látky sú zachované
  2. plné vitamínu C, ktoré napomáha posilniť imunitu
  3. bohatý na radu minerálnych látok ako sú horčík, vápnik, železo, draslík, fosfor
  4. konzumácia kiwi pomáha zlepšovať funkčnosť srdca a ciev
  5. pestované bez fytohormónov, pesticídov 

 

Základná špecifikácia
Zloženie 100% kiwi prášok
Krajina pôvodu Chile
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Typ sušenia sušenie mrazom vo vákuu 
Veľkosť nešpecifikované
Úprava prášok
Obchodná trieda prémiová kvalita
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

"Ovocný prášok nie je iba farbivo alebo dochucovadlo. Balenie tohto produktu má rovnakú hodnotu, ako rovnako veľké balenia mrazom sušených plodov. Akoto? Pretože sme 100 g ovocia vzali a rozmixovali ho na prach. Žiadna aditíva, žiadne konzervanty, žiadne cukry navyše, ani prímesi - len 100 g čistého ovocného prášku so všetkými živinami a vitamínmi."
 
"Nie vždy si môžete jogurt obohatiť čerstvým ovocím kvôli sezónnosti alebo ochutiť krém do torty tak, aby Vám kvôli ovocnej zložke nezmenil textúru a konzistenciu. Do jogurtu, do torty, do bábovky, do kaše, do smoothie alebo ako dekoráciu jedál. Prášky farbia podľa druhu ovocia a sily ich prírodného pigmentu. Je to bez práce, odpadu, zbytočných konzervantov a nekazí sa, na rozdiel od ovocných štiav a pyré."

 

Ako sa kiwi suší mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa kiwi varilo pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr džem, ako lyofilizované kusy kiwi. Následne sa kiwi rozdrví na prášok.

 

Použitie

  • do smoothies
  • ovsených kaší
  • do koláčov
  • do poliev či zmrzliny 
  • zdobenie dezertov

 

Tip

Ak máte chuť si na kiwi aj pochrumkať, máme ich nakrájané aj na plátky!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 1240kJ / 296 kcal
Tuky 3,64 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 52,66 g
z toho cukry 52,64 g
Vláknina 12 g
Bielkoviny 5,77 g
Soľ 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik 165 mg
Železo 1,5 mg
Horčík 82,5 mg
Fosfor 165 mg
Draslík 1513 mg
Zinok 0,68 mg
Vitamín C 450 mg
   

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: