Kokosová voda lyofilizovaná (mrazom sušená) prášok

€39,06 €32,55 bez DPH

Zvoľte variant

Sušená voda? No to ma podrž! Dali si tú prácu, aby sa všetky moje zázračné minerály zmestili do malej krabičky! Som totiž prírodný energeťák, ktorý Ťa dobije po každom výkone a je liekom na nervy!

          • 100% rozdrvené mrazom sušené ovocie bez pridaného cukru a aditív
          • poctivá chuť a minerálne látky kokosovej vody
          • šetrne sušené lyofilizáciou

Detailné informácie

200g
Skladom
€39,06
€32,55 bez DPH

Podrobný popis

Kokosová voda lyofilizovaná (mrazom sušená) prášok

Informácie a výživové hodnoty

Ak hľadáte originálnu a chutnú prísadu do smoothie, drinkov, alebo si chcete urobiť domácu zmrzlinu, s kokosovou vodou rozhodne nešliapnete vedľa. Špeciálnou technológiou je kokosová voda šetrne sušená mrazom, takže jej chuť, vôňa aj nutričné látky v nej zostali. Kreativite sa medze nekladú, primiešajte si kokosový prášok kamkoľvek!

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. živiny sú zachované
  2. po vysušení boli na jemno pomleté
  3. neobsahuje takmer žiadny tuk
  4. pred zmrazením boli kokosy starostlivo dozreté
  5. rýchle a efektívne použitie

 

Základná špecifikácia
Zloženie 100% kokosová voda
Krajina pôvodu Litva
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie dóza s viečkom
Typ sušenia sušenie mrazom
Veľkosť 200 g
Úprava prášok
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie, než v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, naopak čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.

 

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100°C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa suroviny varili pri 100°C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol pripálenina.

 

Použitie

  • do osviežujúcich nápojov a drinkov
  • do smoothies, ovsených kaší
  • na prípravu zdravej desiaty
  • do proteínových drinkov
  • na dlhé túry a športové výkony

 

Tip

Do ranného smoothie môžete spoločne s lyofilizovanou kokosovou vodou pridať ďalšie produkty z kategórie Smoothie!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g 
Energia 343 kJ / 1436 kcal
Tuky <1g
z toho nasýtené mastné kyseliny <1g
Sacharidy 88 g
z toho cukry 37,5 g
Vláknina 2,2 g
Bielkoviny 2,2 g
Soľ 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Draslík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: