Kokosový cukor vanilkový

€4,61 €3,84 bez DPH

Zvoľte variant

Ruky preč od rafinovaného cukru! Máš tu predsa mňa, kokosový cukor! Som sladidlo vyrobené z nektáru kokosového kvetu. Nechaj sa uniesť mojou sladkou, karamelovo-vanilkovou chuťou!

          • s pravou vanilkou
          • používa sa ako náhrada za biely vanilkový cukor 
          • príjemná sladká karamelová chuť

Detailné informácie

100g
Vypredané
€4,61
€3,84 bez DPH

Podrobný popis

Kokosový cukor vanilkový

Informácie a výživové hodnoty 

Jeho chuť je karamelovo ovocná s pravou vanilkou navyše! Iste vám osladí deň, len možno trošičku menej ako ste zvyknutí. Kokosový cukor má menšiu sladivosť, oproti bežnému bielemu cukru, je teda vhodnou alternatívou k vareniu a pečeniu. Pridávajte si ho do nápojov, koláčov či krémov všade tam, kam normálne pridáte štipku vanilkového cukru. Je vyrábaný z nektáru kokosových kvetov, pri jeho získavaní teda nie je nutné výrub celej kokosovej palmy, čo nás samozrejme nesmierne teší. Ak si cukor pridáte do krémov, torty, dezertov alebo len teplého mlieka, to už necháme na vás.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. Kokosový cukor nie je palmový cukor.
  2. Disponuje nižšou sladivosťou.
  3. Vyrába sa z kokosových kvetov.
  4. Jeho najväčšími producentmi sú Filipíny a Indonézia.
  5. Obsahuje semienka z pravého vanilkového struku.

 

Základná špecifikácia
Zloženie kokosový nektár (cukor), vanilka pravá
Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a ďalších orechov, sezamu, lepku, mlieka a SO2.
Krajina pôvodu Indonézia
Trvanlivosť 3–18 mesiacov
Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu,
chráňte pred priamym slnečným žiarením
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Veľkosť nešpecifikované
Úprava kokosový cukor
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Ešte si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní.

 

Ako sa kokosový cukor vyrába?

Kokosový cukor je prírodným sladidlom a na jeho výrobu sa nepoužívajú chemické spracovania. Vyrába sa z nektáru kvetov kokosovej palmy, a to postupným zahrievaním a odparovaním nadbytočnej vody. Pomalým odparovaním produkt tuhne až do podoby tvrdej hmoty, tá sa nakoniec podrví na sypký produkt. Kokosový cukor vzhľadom pripomína trstinový cukor, má však ešte výraznejšiu hnedú farbu a obsahuje viac minerálnych látok. Na druhej strane je menej sladký, čo môže podnecovať k vyššej spotrebe, alebo naopak k menej sladkému prevedeniu vašich obľúbených jedál.

 

Tip

Pokiaľ chcete vanilkovú chuť ešte zvýrazniť, vyskúšajte niektorý z našich vanilkových produktov!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia kJ / kcal
Tuky g
z toho nasýtené mastné kyseliny g
Sacharidy g
z toho cukry g
Vláknina g
Bielkoviny g
Soľ g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: