Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Kokosový cukor vanilkový

Ruky preč od rafinovaného cukru! Máš tu predsa mňa, kokosový cukor! Som sladidlo vyrobené z nektáru kokosového kvetu. Nechaj sa uniesť mojou sladkou, karamelovo-vanilkovou chuťou!

  • s pravou vanilkou
  • používa sa ako náhrada za biely vanilkový cukor 
  • príjemná sladká karamelová chuť

Vyberte balenie

Nakúp do zásoby a ušetri

1 ks
4,61 € / ks
2 ks
-5%
4,61 € / ks
3 ks
a viac
-10%
4,61 € / ks

Vaša cena

4,61 €

Tovar môžete mať už 25. 10.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

14 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 € 25. 10.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Kokosový cukor vanilkový

Informácie o produkte

Jeho chuť je karamelovo ovocná s pravou vanilkou navyše! Iste vám osladí deň, len možno trošičku menej ako ste zvyknutí. Kokosový cukor má menšiu sladivosť, oproti bežnému bielemu cukru, je teda vhodnou alternatívou k vareniu a pečeniu. Pridávajte si ho do nápojov, koláčov či krémov – všade tam, kam normálne pridáte štipku vanilkového cukru. Je vyrábaný z nektáru kokosových kvetov, pri jeho získavaní teda nie je nutné výrub celej kokosovej palmy, čo nás samozrejme nesmierne teší. Ak si cukor pridáte do krémov, torty, dezertov alebo len teplého mlieka, to už necháme na vás.

TOP informácie o kokosovom cukre

  1. Kokosový cukor nie je palmový cukor.
  2. Disponuje nižšou sladivosťou.
  3. Vyrába sa z kokosových kvetov.
  4. Jeho najväčšími producentmi sú Filipíny a Indonézia.
  5. Obsahuje semienka z pravého vanilkového struku.

Ako sa kokosový cukor vyrába?

Kokosový cukor je prírodným sladidlom a na jeho výrobu sa nepoužívajú chemické spracovania. Vyrába sa z nektáru kvetov kokosovej palmy, a to postupným zahrievaním a odparovaním nadbytočnej vody. Pomalým odparovaním produkt tuhne až do podoby tvrdej hmoty, tá sa nakoniec podrví na sypký produkt. Kokosový cukor vzhľadom pripomína trstinový cukor, má však ešte výraznejšiu hnedú farbu a obsahuje viac minerálnych látok. Na druhej strane je menej sladký, čo môže podnecovať k vyššej spotrebe, alebo naopak k menej sladkému prevedeniu vašich obľúbených jedál.

Zaujímavosti a recepty

Ako pripraviť domáci vanilkový extrakt?

Ako pripraviť domáci vanilkový extrakt?

12.08.21 | 383× prečítané | 5 minut

Dvojfarebný minicheesecake

Dvojfarebný minicheesecake

11.03.21 | 116× prečítané

Základné špecifikácie
  • Zloženie kokosový cukr 96,5 %, mletá tahitská vanilka 3,5 %
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 70 %, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava nektar z květů kokosové palmy s vanilkovým práškem
  • Surovina Cukor
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1615 kJ / 386 kcal
  • Tuky 0,9 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
  • Sacharidy 93,3 g
  • z toho cukry 93,3 g
  • Bielkoviny 1,24 g
  • Soľ 0 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Kokosový cukor vanilkový

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?