Upozornenie: DOPRAVA ZADARMO už pri nákupe nad 40 €!

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Kôprová vňať lyofilizovaná kúsky

Prebytok uhoriek, chuť na kulajdu, či dokonca na kôprovku? So mnou dokážeš všetko. Každá babička vie, prečo ma pestuje na záhradke, v kuchyni som proste macher! Ty ma ale nemusíš pestovať, stačí nasypať!

  • 100% mrazom sušené bylinky
  • chuť kôprovej vňate bez pridaných aditív
  • šetrné sušenie, ktoré zachováva živiny a farbu

Vyberte balenie

Vaša cena

5,75 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

50 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 €
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Kôprová vňať lyofilizovaná kúsky

Informácie o produkte

Kôpor je skvelým pomocníkom, ak neradi veľa solíte. Jeho jemná chuť zvýrazní inokedy mdlý pokrm a výrazne tým zníži potrebné množstvo soli. Výborne sa hodí do omáčok – no priznajme si, kto by odolal domácej kôprovke; ale tiež vynikne v šalátových dressingoch, nátierkach a nevšednú, avšak skvelú chuť dodá tiež rybám alebo hydinovému mäsu.

TOP Informácie o koporu

  1. Podporuje laktáciu.
  2. Takmer polovica vypestovaného kôpru ide na výrobu oleja.
  3. Z rastliny sa využíva všetko, okrem koreňa.
  4. Pôvodom pochádza z Ázie, dnes je rozšírený do celého sveta.
  5. Skladuje sa pri 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri správnom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (pára), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 °C – výsledný produkt by stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Základné špecifikácie
  • Zloženie koprová nať lyofilizovaná
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava kousky koprové natě
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Surovina Kôpor
  • Spracovanie Kúsky
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1300 kJ / 310 kcal
  • Tuky 2 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g
  • Sacharidy 38 g
  • z toho cukry 4 g
  • Vláknina 25 g
  • Bielkoviny 18 g
  • Soľ 0,32 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Kôprová vňať lyofilizovaná kúsky

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?