Krájané kuracie mäso
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Krájané kuracia mäso
Informácie a výživové hodnoty
Ak potrebujete nakŕmiť veľkú skupinu alebo si chcete vziať mäso so sebou na cesty, ale bojíte sa, že by sa pokazilo, využite naše kuracie kúsky. Každá plechovka poskytuje dostatok kuraťa pre 24 osôb a môže vám pomôcť rýchlo a efektívne pridať do akéhokoľvek jedla ďalšie bielkoviny. Príprava je neuveriteľne jednoduchá: stačí pridať vodu akejkoľvek teploty (1800 ml na 600 g) a počkať. Vďaka obsiahnutým sacharidom a bielkovinám je to neuveriteľne všestranný pokrm, ktorý si môžete vychutnať kedykoľvek počas dňa. Je to fantastické jedlo pre kohokoľvek, kto sa chce predzásobiť potravinami alebo sa len uistiť, že je pripravený na nečakané situácie. Každé jedlo sa pred lyofilizáciou varí, čo pomáha znižovať celkovú hmotnosť a uľahčuje skladovanie potravín. Ideálne pre tých, ktorí chcú zabezpečiť, aby mali v každej situácii prístup k výdatnému jedlu. Balenie je znovu uzatvárateľné, takže sa po otvorení nemusíte báť, že sa obsah rýchlo skazí.
5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli
- Všetky živiny, vitamíny a minerálne látky sú pri lyofilizácii zachované.
- Výrobok má dlhú trvanlivosť.
- Je predpripravené a pokrájané na kúsky.
- Mäso je v znovuuzatvárateľnom balení.
- Pripravíte ho rýchlo s minimom námahy.
Zloženie | 100% kuracie mäso |
Alergény | Alergény sú vyznačené podčiarknutím. |
Krajina pôvodu | Veľká Británia |
Trvanlivosť | 3-8 mesiacov |
Skladovanie | do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu, chráňte pred priamym slnečným žiarením |
Balenie | znovuuzatvárateľná plechovka |
Veľkosť | 600 g |
Úprava | nešpecifikované |
Obchodná trieda | nešpecifikované |
Odroda | nešpecifikované |
„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovú ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite."
Ako sa suroviny sušia mrazom?
Lyofilizácia, čiže sušenie mrazom je metóda založená na sublimácii zmrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia pri teplotách -55 až -100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny - atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 °C – výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.
Tip
Vyskúšajte pridať aj mrazom sušenú zeleninu.
Výživové hodnoty | na 100 g |
Energia | 2050 kJ / 490 kcal |
Tuky | 15,9 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 4,6 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bielkoviny | 87 g |
Soľ | 0,5 g |
Výživové hodnoty | na 100 g |
Vápnik | mg |
Železo | mg |
Horčík | mg |
Fosfor | mg |
Draslík | mg |
Sodík | mg |
Vitamín C | mg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.