Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Kukurica lyofilizovaná

Chrumkám a deti ma milujú aj keď som zelenina. Prečo? Pretože som sladká a maslová! Vyskúšaj ma, som lyofilizovaná. V omáčke nasiaknem vodu a budem ako čerstvá! A som bohatá na vlákninu.

  • 100% mrazom sušená zelenina
  • poctivá chuť kukurice bez pridaných aditív
  • šetrné sušenie, ktoré zachová živiny a farbu

Vyberte balenie

Nakúp do zásoby a ušetri

1 ks
4,07 € / ks
2 ks
-5%
4,07 € / ks
3 ks
a viac
-10%
4,07 € / ks

Vaša cena

4,07 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

24 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 €
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Kukurica lyofilizovaná

Informácie o produkte

Kukuricu môžete využiť ako nevšednú prísadu do šalátov, namiesto krutónov do polievky či ako chutný zdroj železa. Lyofilizovaná kukurica má mnoho využití a benefitov. Je bohatá na karotenoidy, ktoré sú skvelými antioxidantmi a tiež má pozitívne účinky na trávenie a krvotvorbu. Oproti čerstvej však prekvapí výraznou chrumkavosťou.

TOP informácie o kukurici

  1. Patrí medzi obilniny.
  2. Popcorn sa vyrába zo špeciálnej odrody kukurice, ktorá má tvrdšiu šupku.
  3. Je ľahko stráviteľná.
  4. Pred zmrazením starostlivo dozreté.
  5. Skladuje sa do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia čiže sušenie mrazom je metóda založená na sublimácii zmrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia pri teplotách -55 až -100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny – atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 °C – výsledný produkt by stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Základné špecifikácie
  • Zloženie kukuřice lyofilizovná
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava kousky kukuřice
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Surovina Kukurica
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1494 kJ / 353 kcal
  • Tuky 4,2 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6 g
  • Sacharidy 70,1 g
  • z toho cukry 1,5 g
  • Vláknina 10,6 g
  • Bielkoviny 9,5 g
  • Soľ 0,03 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Kukurica lyofilizovaná

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?