Najlepšie desiaty pre deti: Pripravte ich zdravo, rýchlo a farebne
19.08.21 | 22210× prečítané
DARČEK: 500 g lieskačov S pri nákupe nad 49,99 €. S kódom CHCEMLIESKACE skočí do košíka automaticky. Neplatí pre veľkoobchod.
Poznáš „Tri oriešky pre Popolušku", však? Tiež Ti splníme tri želania – najvoňavejší, najchrumkavejší a najsladší lieskový orech, aký si kedy mal!
Vychutnajte si lieskové orechy vo svojej najčistejšej podobe. Máme ich pre vás nepražené a so šupkou. Sú RAW, a tak z nich vyťažíte maximum minerálov. Z obsiahnutých minerálov dominujú horčík, draslík a mangán. Obľúbené sú tiež pre svoj obsah mononenasýtených mastných kyselín. Dovážame je pre vás až z Chorvátska, ktoré je jedným z menších svetových pestovateľov tejto dobroty. Ich čistá chuť je však veľkolepá.
„Tohto dodávateľa som zvolil predovšetkým kvôli chuti a kvalite. Oproti Gruzínsku ponúka minimum plesnivých a mäkkých jadier. Tieto krajiny sú negatívne ovplyvnené Čiernym morom, ktorého prúdenie a minerály pôsobia na pôdu, kde liesky rastú a ktoré si s týmito druhmi minerálov veľmi nerozumejú. Jadrá majú veľkosť 15 mm a viac, čo pokrýva iba 4 % celosvetovej produkcie. Jadrá nie sú tepelne upravované, sú iba vylúskané a čistené. Vďaka tomu sa môžu pýšiť označením RAW. Pre zachovanie maximálnej čerstvosti nám ich dovážajú vákuované. Práve preto, že sa jedná o tak exkluzívny produkt, máme túto surovinu kontraktovanú (rezervovanú) na celý rok v rovnakej šarži, a teda vám môžeme ponúknuť stálu kvalitu.“
Lieskové orechy patria do skupiny škrupinového ovocia, a to z dôvodu, že sú plodmi liesky obyčajnej. Lieskové orechy majú hladkú tvrdú škrupinku, ktorú je naozaj ťažké rozbiť. Pre jeden zo šikovných domácich spôsobov potrebujete sieťku, drevené denko a palicu na mäso. Orechy nasypete do sieťky, preložíte denkom a palicou zvrchu jemne obúchate. Lieskové orechy tak ostanú v celku a neporiadok bezpečne v sieťke. Tieto orechy považujeme za RAW potravinu, pretože nie sú nijako tepelne spracované. Avšak, ak by sme ich chceli očistiť od horkastej šupky, musíme ich na pár minút opiecť na vysokej teplote a následne šupku od orechov odstrániť pomocou textilných rukavíc či utierky.
Recenzie návštevníka
Recenzie návštevníka
Recenzie návštevníka
Recenzie návštevníka
Recenzie návštevníka