Sladké lieskové orechy v čokoláde
Najpredávanejšie
6 položiek celkom
Sladké lieskové orechy
Lieskače poznáme hlavne ako súčasť nutelly, no vedeli ste, že môže mať viac sladkých podôb?
Chcem sa dozvedieť viac
Prečo práve lieskové orechy?
Orechy sú celkovo známe svojím pozitívnym vplyvom na ľudské srdce, a lieskové orechy nie sú výnimkou. Vysoký obsah mononenasýtených mastných kyselín môže pomôcť pri odbúravaní zlého LDL cholesterolu, ktorý sa zvyčajne usadzuje v cievach a spôsobuje problémy s prietokom krvi, a zvyšujú hladinu dobrého LDL cholesterolu, ktorý sa podieľa na výžive samotného srdca a ciev a odnáša tuk z ciev do pečene. Zároveň vďaka obsahu horčíka môže pomôcť znižovať krvný tlak.
V sladkej verzii ulahodia hlavne Vaším chuťovým pohárikom. Nájdete ich v mliečnej, horkej či karamelovej čokoláde a dokonca aj vo vanilkovej kruste!
- vysoký obsah antioxidantov a vitamínu E
- na suchom tmavom mieste môžu vydržať až 6 mesiacov bez toho aby prišli o svoju chuť
- kratšia doba trvanlivosti môže potom byť u lieskových orieškov v čokoláde alebo v rôznych MYXoch
Ako lieskové orechy využiť?
- vylepšia chuť aj vzhľad dezertov
- vhodné na desiatu do školy aj do práce
- pridajte do raňajkových kaší či jogurtu