Lieskové orechy v karamelovej čokoláde

od €11,85 od €9,88 bez DPH

Zvoľte variant

Sme najkrajšie a troška samoľúbe, pretože nás práve vymáčali v dokonalej karamelovej čokoláde. Chutíme bombasticky - sladko a jemno! Karamelová čokoláda sa rozpustí... krúp! A už zasa šustí vrecko! 

Detailné informácie

500g
Skladom
€11,85
€9,88 bez DPH
3kg
Skladom
€62,23
€51,86 bez DPH
15kg (karton)
Vypredané
€288,94
€240,78 bez DPH

Podrobný popis

Lieskové orechy v karamelovej čokoláde

Informácie a výživové hodnoty 

Tieto lieskové orechy k Vám pricestujú až z Turecka, to však nie je všetko. U nás vo Světe plodů sme ich naviac obalili v pravej belgickej karamelovej čokoláde. Vzniklo tak množstvo guličiek zlatavej farby, ktoré si jednoducho zamilujete. Nádherne dozdobia vaše zákusky alebo ich jednoducho schrúmete pri posedení s kamarátmi.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. lieskové orechy sú plodmi liesky obyčajnej
  2. lieskové orechy sa skladujú v škrupine, kedy je trvanlivosť dlhšia a postupne sa niekoľko mesiacov lúpu a triedia
  3. zber prebieha v septembri až októbri, záleží na počasí
  4. vysoký obsah horčíka pomáha znižovať krvný tlak
  5. karamelovú čokoládu vytvoríte pridaním karamelizovaného cukru do klasickej mliečnej čokolády

 

Základná špecifikácia
Zloženie lieskové orechy blanšírované, karamelová čokoláda (cukor, kakaové maslo, sušené mlieko, kakaová hmota, odstredené sušené mlieko, karamelizovaný cukor, emulgátor: sójový lecitín, aróma, korenie, prírodná vanilková aróma), leštidlo
Krajina pôvodu vyrobené v ČR
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Veľkosť nešpecifikované
Úprava dražované lieskové orechy v karamelovej čokoláde
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Zatiaľ si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní. 

 

Ako sa spracovávajú lieskové orechy?

Lieskové orechy patria do skupiny škrupinového ovocia, a to z dôvodu, že sú plodmi liesky obyčajnej. Lieskové orechy majú hladkú tvrdú škrupinku, ktorú je naozaj ťažké rozbiť. Pre jeden zo šikovných domácich spôsobov potrebujete sieťku, drevené denko a kladivko na mäso. Orechy nasypete do sietky, preložíte denkom a kladivom jemne obúchate. Lieskové orechy tak ostanú v celku a neporiadok bezpečne v sieťke. Blanšírovanie orechov sa spája s vysokými avšak suchými teplotami. Orechy je nutné po dobu niekoľkých minút opekať, tým šupka povolí a zmäkne. Následne sa trením textíliou šupky z orechov odstránia. 

 

Použitie

  • na maškrtenie
  • hostia ocenia špeciálnu novú príchuť
  • vhodná desiata do školy, práce, na výlety
  • chutné v každom ročnom období a pri každej príležitosti
  • ozdoba na všetky dezerty a torty

 

Tip

Zabaľte si lieskovce do produktívnej krabičky a môžete ich mať vždy a všade po ruke!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 2341 kJ / 562 kcal
Tuky 31,9 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 15,5 g
Sacharidy 43,4 g
z toho cukry 39,9 g
Vláknina 3,8 g
Bielkoviny 8,9 g
Soľ 0,14 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik 114 mg
Železo 0,9 mg
Horčík 163 mg
Fosfor 0 mg
Draslík 0 mg
Sodík 0 mg
Vitamín C 7,5 mg
   

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: