Lyofilizované ríbezľové smoothie prášok

€6,59 €5,49 bez DPH

Zvoľte variant

Už nevedia, čo so so mnou! Najprv zo mňa spravili smoothie, vysušili ma mrazom a ešte aj rozdrvili na prach. Stále som sladko - kyselkavý a použiteľný. Ríbezľové smoothie s banánom a jablkom trochu inak!

          • 100% mrazom sušené ovocie bez pridaných cukrov a aditív
          • vhodné do smoothies, do raňajkových kaší, jogurtu a na zdobenie dezertu
          • v celku ma majú taktiež, pozeraj!

Detailné informácie

100g
Vypredané
€6,59
€5,49 bez DPH

Podrobný popis

Lyofilizované ríbezľové smoothie prášok

Informácie a výživové hodnoty

Niekto si rád zahryzne do čerstvého ovocia, niekto má zas radšej tekuté smoothiečka. My sme pre Vás naše smoothie štvorčeky vysušili a rozdrvili na prach. Ríbezľový smoothie prášok je vyrábaný z ovocného pyré, ktoré je len z ovocia, bez pridaného cukru a iných aditív. Nášmu francúzskemu dodávateľovi sa podarilo pyré zlyofilizovať práve tak, že výsledný prášok je bez vody, ale živiny a koncentrovaná ríbezľovo - ovocná chuť ostala. Keďže je ovocie bez pridaného cukru, je taktiež vhodnou zdravou sladkosťou pre Vaše malé ratolesti.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. vitamíny a minerálne látky ovocia sú zachované
  2. chutí ako ríbezľovo - ovocný piškót
  3. vhodné využitie aj ako prírodné farbivo
  4. bez prídavku cukru alebo iných aditív
  5. skladovanie je jednoduchšie ako u čerstvých, skladujú sa pri izbovej teplote

 

Základná špecifikácia
Zloženie ríbezľové štvorčeky (ríbezľové pyré, banánové pyré, jablčné pyré, koncentrovaný jablkový džús)
Krajina pôvodu Francúzsko
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Typ sušenia sušenie mrazom vo vákuu 
Veľkosť nešpecifikované
Úprava prášok
Obchodná trieda prémiová kvalita
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

"Ovocný prášok nie je iba farbivo alebo dochucovadlo. Balenie tohto produktu má rovnakú hodnotu, ako rovnako veľké balenia mrazom sušených plodov. Ako to? Pretože sme 100 g ovocia vzali a rozmixovali ho na prach. Žiadne aditíva, žiadne konzervanty, žiadne cukry navyše, ani prímesi - len 100 g čistého ovocného prášku so všetkými živinami a vitamínmi. Nie vždy si môžete jogurt obohatiť čerstvým ovocím kvôli sezónnosti alebo ochutiť krém do torty tak, aby Vám kvôli ovocnej zložke nezmenil textúru a konzistenciu. Do jogurtu, do torty, do bábovky, do kaše, do smoothie, alebo ako dekoráciu jedál. Prášky farbia podľa druhu ovocia a sily ich prírodného pigmentu. Je to bez práce, odpadu, zbytočných konzervantov a nekazí sa, na rozdiel od ovocných štiav a pyré."

 

Ako sa smoothie suší mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstvá (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa pyré varilo pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr poriadna pripálenina, ako krásne nadýchané ríbezľové štvorčeky. Následne sa štvorčeky rozdrvia na prach.

 

Použitie

  • do ovsených kaší
  • do granoly
  • do jogurtu
  • príprava a zdobenie dezertov
  • vhodné ako prírodné farbivo do krému

 

Tip

Nemusíte smoothie len piť, môžete si na ňom aj pochrúmať! Čo tak vyskúšať naše smoothie lyofilizované štvorčeky ríbezlí

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 1519 kJ / 359 kcal
Tuky 1,6 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6 g
Sacharidy 73,4 g
z toho cukry 67,4 g
Vláknina 12,6 g
Bielkoviny 3,5 g
Soľ 0,0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Sodík 10 mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: