11.10.24 | 21039× prečítané | 2 minúty
Maliny lyofilizované celé
Nie sme žiadne gumové potvory z Číny, naopak. To, ako chrumkáme, Ťa príjemne prekvapí! A čo potom tá sladko-kyslá chuť a výrazná malinová vôňa? Táto dokonalá kombinácia poteší Tvoje zmysly. A pozor, vydržíme dlhšie než čerstvé maliny!
- zrelá chuť, chrumkavá textúra
- bez pridaných cukrov a aditív
- zachované pôvodné živiny
Maliny lyofilizované celé
Informácie o produkte
Aká je dokonalá malina? Má perfektný tvar, chutí sladkokyslo, má sýto ružovú farbu a vonia letom. A presne takých malín pre vás máme plný sáčok. Perfektne zrelé maliny zo Srbska sme totiž nechali usušiť mrazom, aby ste si ich mohli dopriať po celý rok. Pri tomto šetrnom spôsobe sušenia mrazom, nazývanom aj lyofilizácia, stratia maliny všetku vodu, ale neprídu o svoje živiny.
Výsledkom tak sú krehké a chrumkavé maliny plné pôvodnej chuti, vitamínov aj minerálov. Výborne sa hodia do všetkých dezertov, domácej granoly, do smoothies aj k sladkým raňajkám. Väčšina však zo sáčika zmizne pri tajnom maškrtení, uvidíte sami.

TOP informácie o lyofilizovaných malinách
- Maliny pôsobia ako prírodný antioxidant.
- Lyofilizované maliny si zachovajú všetky živiny.
- Pred zmrazením sú maliny dozreté, takže chutia ako zo záhrady.
- Skladujú sa pri izbovej teplote v pôvodnom zip sáčku, alebo vo vzduchotesnej nádobe.
- Pri správnom skladovaní vydržia chrumkavé celé týždne.
- Do smoothies a zmrzliny sa najviac hodia v podobe jemného prášku.
Ako sa maliny sušia mrazom?
Lyofilizácia, alebo tiež sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takýchto kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para) bez toho, aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa maliny hlboko mrazia pri teplotách -55 až -100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižšom, než je ten normálny - atmosférický. Keby sme pri sušení malín nezaistili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako keby sme ich varili pri 100 ° C – lyofilizované ovocie by sa pripálilo a stratilo všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečné. Už ste vyskúšali ich chrumkavosť? V našom sáčku maliny vydržia v perfektnej kondícii celé týždne!
Zaujímavosti a recepty
Recenzie návštevníka
Maliny v hořké čokoládě? Opravdu výborná lahůdka! U nás si nejvíc pochutnává náš děda!
Pôvodne vložené k Maliny v horkej čokoláde s ruby kakaom
Recenzie návštevníka
Fakt mňamka!
Pôvodne vložené k Maliny v malinovej čokoláde
Základné špecifikácie
- Zloženie maliny lyofilizované celé
- Surovina Malina
- Diéta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan, RAW
- Spracovanie Kúsky
- Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
- Krajina pôvodu Ukrajina
- Skladovanie Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
- Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
- Veľkosť průměr cca 1–2 cm
- Úprava celé kusy
- Typ sušenia mrazem (lyofilizace)
- Obchodná trieda premium
Makroživiny na 100 g
- Energetická hodnota na 100 g 1236 kJ / 295 kcal
- Tuky 1,5 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g
- Sacharidy 46,5 g
- z toho cukry 30,2 g
- Vláknina 33 g
- Bielkoviny 7,4 g
- Soľ 0,01 g
Hodnotenie našich zákazníkov
Recenzie návštevníka
Maliny v hořké čokoládě? Opravdu výborná lahůdka! U nás si nejvíc pochutnává náš děda!
Pôvodne vložené k Maliny v horkej čokoláde s ruby kakaom
Recenzie návštevníka
Fakt mňamka!
Pôvodne vložené k Maliny v malinovej čokoláde
Recenzie návštevníka
Tohle je bomba! Ta chuť je fakt neuvěřitelná. Na začátku docela kyselé, pak sladké po čokoládě a nakonec křupavá sušená malina. Boží!
Pôvodne vložené k Maliny v malinovej čokoláde