Mandľové maslo v prášku

€14,54 –50 %
Mandľové maslo v prášku 1 image
€14,54 –50 % €7,27 €6,06 bez DPH

Zvoľte variant

Som z pravých mandlí, no vážne! Pomleli ma na jemný prášok a konečne ma môžeš pridať všade, kde by pasta robila neplechu a múka bola málo jemná. Psst! Na jazyku sa rozplyniem ako krém!

          • pražené jemne mleté mandle
          • s výrazne nižším obsahom tukov
          • v kontakte s vodou sa mení na krémovú pastu

Dátum minimálnej trvanlivosti: DMT 7/21

Detailné informácie

184g
Skladom
€14,54
€7,27
€6,06 bez DPH

Podrobný popis

Mandľové maslo v prášku

Informácie a výživové hodnoty 

Mandľové maslo v prášku sme pre vás pripravili z dôvodu, aby sme vám pečenie či varenie ešte trochu uľahčili. Prášok je prenosný a ľahko skladovateľný. Na rozdiel od orechových masiel v podobe pasty sa v prípade prášku nemusíte starať o oddeľovanie tukovej zložky od zbytku suroviny. Prášok ostáva po celý čas jemný a pri správnom skladovaní vydrží naozaj dlho. Dochutiť krém, kašu alebo jogurt nebolo nikdy jednoduchšie!

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. Skladujte v tme a suchu, v dobre uzatvorenej nádobe bez vetracích otvorov.
  2. Obsahuje vysoké množstvo proteínu.
  3. Ideálne do rannej kaše, smoothie alebo po športe.
  4. Dosladzované cukrom a pre zvýraznenie chutí je pridaná soľ.
  5. Práškové maslo obsahuje menej tukov a teda aj menej kalórií.

Základná špecifikácia
Zloženie pražené arašidy, cukor, soľ
Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
Krajina pôvodu USA
Trvanlivosť 7/21
Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu,
chráňte pred priamym slnečným žiarením
Balenie znovuuzatvárateľná pet dóza
Veľkosť nešpecifikované
Úprava prášok
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Ešte si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní. 
 
 
Ako sa orechové maslo v prášku vyrába?
 
Výroba orechových masiel v prášku sa od klasických orechových pást veľmi nelíši. Začiatok procesu je jasný, orechy je nutné pražiť a následne podrviť na menšie kúsky. To aby sme urýchlili nasledujúce spracovávanie. Podrvené orechy sa ďalej melú a lisujú až kým sa z nich neodstráni väčšina tukov. Práve tu je viditeľný rozdiel v porovnaní s výrobou orechových pást, tie sa totiž lisujú kratšiu dobu a zachovajú si tak výrazne viac tukov ako prášok. Výsledkom procesu je teda prášok s výraznou orechovou chuťou, naozaj nízkym obsahom tukov, vysokým obsahom vlákniny a tiež množstvom orechového proteínu.
 

Tip

Vyskúšajte tiež mandľovú pastu a zistite tak, čo Vám pri pečení najviac vyhovuje!   

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia  kJ / kcal
Tuky g
z toho nasýtené mastné kyseliny g
Sacharidy g
z toho cukry g
Vláknina g
Bielkoviny g
Soľ g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik mg
Železo mg
Horčík mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: