Upozornenie: DOPRAVA ZADARMO už pri nákupe nad 40 €!

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

-43%

Mandľový 50% RAW proteín

50 % bielkovín, to mám! A čo vláknina? Tej mám 20 % a vďaka lisovaniu mi odobrali podiel tukov! Tiež už v diaľke vidím Tvoj útly pás a pevné svaly! No nie som ja ideálna partia?

  • v jednej mandli je štvrť gramu bielkovín!
  • bielkoviny pomáhajú regenerácií tkanív – kosti, vlasy, svaly
  • RAW prírodná alternatíva proteínu

Vyberte balenie

Vaša cena

5,80 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

nie je skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 €
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Mandľový 50% raw proteín

Informácie o produkte

Mandľový proteín vám zaistí posilnenie na každý deň! Ide o rastlinný proteínový koncentrát vytvorený iba z lúpaných nepražených mandlí, bez zbytočných aditív. Mandle sa za studena lisujú a následne rozdrvia. Počas tohto procesu sa od nich čiastočne oddelí tuk, následne sa zvyšná pasta suší a rozomelie na prášok. Mandľový proteín môžete pridať napríklad do smoothie, ranné kaše, alebo ním nahradiť časť múky pri pečení, proteín obohatí pokrm nutrične, ale tiež chuťovo.

Podiel najdôležitejších aminokyselín v rámci bielkovín: BCAA 16 %, glutamín 23 %, arginín 11 %, esenciálne aminokyseliny celkom 33 %.

TOP informácie o mandľovom proteíne

  1. Proteín sa inak nazýva bielkovina a je bežne obsiahnutý vo všetkých orechoch.
  2. Rastlinný proteín je stráviteľnejší než živočíšny.
  3. Je vhodný pre vegetariánov a vegánov.
  4. Prášok sa nedá úplne rozpustiť, v smoothie alebo kaši je však perfektný.
  5. Neobsahuje žiadne sladidlá, konzervanty ani ďalšie aditíva.
  6. Bežná odporúčaná denná dávka je 30 g proteínu.

Čo je to proteín?

Proteín, alebo tiež bielkovina, sa nachádza v každom z nás. Je to základný stavebný materiál ľudského tela a tiež iných živočíchov. Bielkoviny tvoria napríklad svaly, kosti, zuby, nechty a tiež samotnú kožu. Avšak v priebehu života nám bunky v tele odumierajú, a sú nahradzované novými mladými bunkami. K stavbe nových buniek sa využívajú práve bielkoviny, a práve preto sú dôležité pre náš každodenný život. Každá bielkovina obsahuje esenciálne aminokyseliny, ktorých však v rastlinnom proteíne nájdeme spravidla menej ako v živočíšnom. Ich výhodou je to, že menej zaťažujú tráviaci systém. 

Ako sa vyrába proteínový prášok?

Proteínový prášok už dnes kúpite naozaj v každom obchode. Aj spôsobov výroby takéhoto prášku je niekoľko. Základným spôsobom je sušenie východzej suroviny. Iným spôsobom je iontová výmena, pri ktorej sa bielkoviny od východzej suroviny oddeľujú na základe elektrických nábojov. V súčasnosti sa však najviac využíva metóda CFM (Cross Flow Micronization), kedy sa bielkoviny oddeľujú pomocou skríženého toku cez keramické filtre.

Zaujímavosti a recepty

Základné špecifikácie
  • Zloženie částečně odtučněný prášek z loupaných jader mandlí (obsah bílkovin 50 %)
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava rozdrcená jádra mandlí
  • Dieta RAW, Bez lepku, LCHF, Vegan, Bez laktózy, Vhodné pre diabetikov, SCD
  • Surovina Mandle
  • Aditíva Bez umelých farbív, Bez umelých konzervantov, Bez umelých dochucovadiel, Bez umelých aróm
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1578 kJ / 377 kcal
  • Tuky 14 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 1 g
  • Sacharidy 28 g
  • z toho cukry 5 g
  • Bielkoviny 50 g
  • Soľ 0,02 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Mandľový 50% RAW proteín

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?