Mango lyofilizované (mrazom sušené) plátky

od €9,07 od €7,56 bez DPH

Zvoľte variant

Chrumkavé, sladké s výraznou chuťou? Áno, to som ja! Deti aj dospeláci ma milujú, a to nielen kvôli mojej výraznej chuti, ale aj kvôli tomu, ako silno voniam! Som expert vo všetkých mojich podobách.

Detailné informácie

100g
Skladom
€9,07
€7,56 bez DPH
300g (3x100g)
Skladom
€24,47
€20,39 bez DPH
500g
Skladom
€33,45
€27,88 bez DPH
1.5kg (3x500g)
Skladom
€90,25
€75,21 bez DPH
7.5kg
Skladom
€520,10
€433,42 bez DPH

Podrobný popis

Mango lyofilizované (mrazom sušené) plátky

Informácie a výživové hodnoty

Mango z obchodu nám chutí, no keďže k nám cestuje z veľkej diaľky, žatva častokrát prebieha príliš skoro. Na pult v obchode teda mango vyložia skôr ako je dostatočne dozreté. Takto strácame možnosť ochutnať pravú chuť manga, ktoré je príjemne sladké a svieže. Preto sme sa rozhodli pre Vás mango lyofilizovať tam, kde vedia, ako ho správne pestovať. Vďaka šetrnému sušeniu sa z výrobku odparí všetka voda, no chuť, vôňa a živiny naďalej ostávajú. Mango je bez cukru a iných aditív, pestované bez fytohormónov a iných chemických látok.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. všetky živiny, vitamíny a minerálne látky sú lyofilizáciou zachované
  2. bez cukru a aditív
  3. bez fytohormónov a chemických postrekov
  4. obsahujú vitamíny C,B, E a betakarotén, bohaté na draslík, horčík, zinok a mangán
  5. podporuje imunitný systém, zlepšuje trávenie a pomáha pri poruchách zraku

 

Základná špecifikácia
Zloženie 100% mango
Krajina pôvodu Čína
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Typ sušenia sušenie mrazom vo vákuu 
Veľkosť nešpecifikované
Úprava plátky
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

"Pôvodne sme ponúkali iné mrazom sušené mango, ale to občas obsahovalo zvyšky šupiek alebo tvrdej dužiny z okolia jadra. Nové plátky manga týmto problémom predchádzajú - sú ručne krájané a zbavené všetkých nedostatkov. Navyše sa mi podarilo zabezpečiť fancy kvalitu, kedy sú všetky plody dozreté, krásne sladké a majú nadýchanú a jemnú štruktúru, ktorá sa lepšie konzumuje."

 

Ako sa mango suší mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa mango varilo pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr džem, ako kúsky manga.

 

Použitie

  • zdravé maškrtenie
  • do smoothies, ovsených kaší
  • vhodné ako desiata do práce, do školy a na výlety
  • príprava a zdobenie dezertov
  • do poliev či zmrzliny

 

Tip

Zabaľte si plátky manga do produktívnej krabičky a môžete ich mať vždy a všade po ruke!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 1493 kJ / 357 kcal
Tuky 1,79 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 89,3 g
z toho cukry 78,5 g
Vláknina 10,7 g
Bielkoviny 3,57 g
Soľ 0,02 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: