Mango lyofilizované (mrazom sušené)

od €9,86 od €8,22 bez DPH

Zvoľte variant

Nie je to náhoda, že sa ku mne zákazníci neustále vracajú. Pýšim sa totiž tým, že som plné sladkej chuti, takmer akoby si jedol čerstvé ovocie. No fakt! Raz ma vyskúšaš a už nebudeš chcieť iné. 

          • 100% mrazom sušené ovocie bez pridaného cukru a aditív
          • sladká a svieža chuť manga zaručená
          • jedna z najobľúbenejších surovín Světa plodů

Detailné informácie

100g
Vypredané
€9,86
€8,22 bez DPH
300g (3x100g)
Vypredané
€26,64
€22,20 bez DPH

Podrobný popis

Mango lyofilizované (mrazom sušené)

Informácie a výživové hodnoty

Mango patrí medzi obľúbené exotické ovocie, no vyskúšali ste aj sušené mrazom? Chutí ako čerstvé, je sladké a krásne chrumká. Všetky prospešné látky ostali na svojom mieste, akurát sa z neho odparila voda. Mango je bez cukru a iných aditív, pestované bez fytohormónov a iných chemických látok. Taktiež sme ho pre Vás nechali ošúpať a nakrájať na malé kocky, takže úplne postačí, keď otvoríte vrecko a vychutnáte si sladučké mango kedykoľvek naň budete mať chuť.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. mangovníky pochádzajú z Ázie
  2. všetky živiny, vitamíny a minerálne látky sú pri lyofilizácií zachované
  3. bez cukru a aditív
  4. bez fytohormónov a chemických postrekov
  5. obsahuje vitamíny C, B, E a betakarotén, bohaté na draslík, horčík, zinok a mangán

 

Základná špecifikácia
Zloženie 100% mango
Krajina pôvodu Česká republika
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Typ sušenia sušenie mrazom vo vákuu 
Veľkosť nešpecifikované
Úprava kocky
Obchodná trieda prémiové kvalita
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Zatiaľ si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní. 

 

Ako sa mango suší mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100°C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa mango varilo pri 100°C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr pripálenina, ako kúsky manga.

 

Použitie

  • zdravé maškrtenie
  • do smoothies, ovsených kaší
  • vhodné ako desiata do práce, do školy a na výlety
  • príprava a zdobenie dezertov
  • do poliev či zmrzliny

 

Tip

Zabaľte si mango do produktívnej krabičky a môžete ho mať vždy a všade po ruke!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 900 kJ / 214 kcal
Tuky 1,9 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 30 g
z toho cukry 30 g
Vláknina 9 g
Bielkoviny 8,1 g
Soľ 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Mango lyofilizované (mrazem sušené)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: