Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Masala omáčka lyofilizovaná

Vysušili ma mrazom, aby si ma mohol ochutnať nie len v Indii, ale aj u Teba doma! Pripravíš ma v priebehu minúty. Tak na čo čakáš? Koho oslníš svojimi kulinárskymi schopnosťami?

Vyberte balenie

Vaša cena

8,31 €

Tovar môžete mať už 3. 12.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

2 ks skladom

.PPL - ParcelShop Slovensko 4,96 € 6. 12.
Zásielkovňa 3,50 € 3. 12.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 4,96 € 6. 12.
PPL - Slovensko 4,96 € 6. 12.

Masala lyofilizovaná omáčka

Informácie o produkte

Čo tak si priniesť trošku Indie k vám domov? Masala omáčka je pôvodom práve odtiaľ a v preklade znamená zmes korenia. Skladá sa z rôznych druhov korenia a zeleniny, ktoré ako celok dodávajú príjemnú a plnú chuť každému pokrmu. Indovia sú skvelí gurmáni, ktorí sa s chuťou jedla radi pohrávajú, preto sme sa rozhodli touto kuchyňou inšpirovať a vytvorili sme našu masala omáčku. Neobsahuje žiadne glutamany, éčka alebo stabilizujúce látky. Ide o čistú zmes lyofilizovanej zeleniny a prírodného korenia.

TOP Informácie o masala omáčke

  1. Masala je pôvodom z Indie a v preklade znamená zmes korenia.
  2. Neobsahuje žiadne éčka, glutamany, dochucovadlá.
  3. Lyofilizáciou sa odstraňuje voda, no chuť sa koncentruje.
  4. Z malého balíčka si viete pripraviť až 8 porcií.
  5. Pochádza z českej domácej výroby.

Ako sa omáčka suší mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (pára), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C.a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny - atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 ° C - výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

22.03.21 | 3764× prečítané | 5 minút

Prečo jesť mrazom sušené potraviny?

Prečo jesť mrazom sušené potraviny?

15.03.21 | 767× prečítané | 7 minút

Základné špecifikácie
  • Zloženie sůl, pepř, kurkuma, kokosové mléko, rajče, cibule, koriandr, bobkový list
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Krajina pôvodu Česká republika
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava lyofilizovaná omáčka ve formě prášku
  • Typ sušenia mrazem ve vakuu
  • Surovina Paradajka, Kurkuma, Cibuľa
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 3223 kJ / 770 kcal
  • Tuky 58 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 18 g
  • Sacharidy 53 g
  • z toho cukry 35 g
  • Bielkoviny 5,8 g
  • Soľ 5,8 g
Mikroživiny na 100 g
  • Vápnik Vápník;
  • Železo Železo;
  • Horčík Hořčík;
  • Draslík Draslík;
  • Meď Měď;
  • Sodík Sodík;
  • Vitamín C Vitamín C;
  • Fosfor Fosfor;
  • Zinok Zinek;
  • Vitamín B6 Vitamín B6;
  • Selén Selen;

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Masala omáčka lyofilizovaná

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?