Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Kód: 0734

Mäsová zmes lyofilizovaná

Ja som tá výrazná chuť mäsa a hamburgerov! Mám silnú vôňu, s ktorou vykúzliš najvoňavejšiu večeru! Uhádneš, čo všetko obsahujem? Rozmarín, tymián, petržlenovú vňať, korenie, cesnak a majoránku!

  • 100% mrazom sušená bylinka
  • poctivá chuť byliniek bez pridaných aditív
  • šetrné sušenie zachová živiny, aróma a farbu

Vyberte balenie

Vaša cena

4,78 €

Tovar môžete mať už 4. 7.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

17 ks skladom

Zásielkovňa 3,65 € 4. 7.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,22 € 4. 7.
PPL - Slovensko 5,22 € 4. 7.
PPL - ParcelShop Slovensko 5,22 € 4. 7.
WEDO - doručenie na adresu 5,20 € 4. 7.

Mäsová zmes lyofilizovaná

Informácie o produkte

Hľadáte poriadne korenie na mäso, ale stále v zložení narážate na zbytočne veľké množstvo soli? V tejto zmesi žiadnu nenájdete, iba bylinky, korenie a cesnak. Výrazná aróma a chuť korenia sa hodí snáď ku všetkým druhom mäsa a pridať ho môžete bez jedinej obavy, že bude jedlo príliš slané. Zmes sa skvele hodí aj do mäsových polievok, kde podčiarkne chuť surovín a dodá im štipku jedinečnosti.

TOP informácie o zmesi

  1. Zmes neobsahuje soľ.
  2. Funguje ako prírodné ochucovadlo.
  3. Pálčivú chuť cesnaku spôsobujú silice alicín.
  4. Bylinky si zachovali svoju chuť aj výživové hodnoty.
  5. Skladuje sa pri 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri správnom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia čiže sušenie mrazom je metóda založená na sublimácii zmrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazí pri teplotách -55 až -100 ° C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny – atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 °C – výsledný produkt by stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

22.03.21 | 8787× prečítané | 5 minút

Lyofilizácia

Lyofilizácia

15.12.20 | 10082× prečítané | 4 minúty

Základné špecifikácie
  • Zloženie bylinky lyofilizované (rozmarýn, tymián, petrželová nať, pepř, česnek, majoránka)
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Krajina pôvodu Litva
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava kousky bylinek
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Surovina Cesnak, Petržlen, Rozmarín, Čierne korenie, Tymián, Majoránka
  • Spracovanie Kúsky

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny
Unikátne produkty
Ochutnávky zadarmo
Vlastná výroba
6 kamenných predajní
Ohodnotiť produkt zavrieť

Mäsová zmes lyofilizovaná

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?