Mliečna čokoláda Chiara 33%

od €7,74 od €6,45 bez DPH

Zvoľte variant

Svojou chuťou milo prekvapím a zaručene Ti vyčarím úsmev na tvári. Ale nemusíš ma zjesť na jeden hlt, moje znovuuzatvárateľné vrecko ma krásne ochráni, kým budeš mať zase chuť. 

          • mliečna chuť a sladká vôňa
          • praktické čokoládové kúsky sa ľahko rozpustia
          • kvalitné talianske suroviny - vyvážená chuť čerstvého mlieka a kakaa

Detailné informácie

500g
Skladom
€7,74
€6,45 bez DPH
4kg
Skladom
€54,75
€45,63 bez DPH
16kg (4x4kg)
Skladom
€204,39
€170,33 bez DPH

Podrobný popis

Mliečna čokoláda Chiara 33%

Informácie a výživové hodnoty 

Čokoládu na maškrtenie, ako darček, na utíšenie detského plaču alebo na zlepšenie dňa? Tak táto mliečne bude tá pravá a ešte ťa prekvapí. Má vyváženú chuť mlieka a 33% kakaa. Sladká je tak akurát a na jazyku sa rozplýva. Užite si taliansku čokoládu v praktických kúskoch pre rýchle a efektívne použitie.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. theobrama cacao - latinský názov kakaovníku znamená jedla bohov
  2. najväčšia čokoláda vážila viac ako 5000 kg
  3. pár štúdií potvrdilo, že ženy zjedia 2x viac čokolády ako muži
  4. už Napoleon so sebou nosil čokoládu na doplnenie energie
  5. ľudia nakúpia ročne čokoládu v hodnote 7 000 000 000 amerických dolárov

 

Základná špecifikácia
Zloženie cukor, kakaové maslo, sušené mlieko, kakaová hmota, emulgátor: sojový lecitín, vanilkový extrakt
Krajina pôvodu Taliansko
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Veľkosť nešpecifikované
Úprava kúsky
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Ešte si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní.

 

Ako sa získava kakao a kakaové bôby?

Kakaovníky sa zbierajú väčšinou dva krát ročne. Plody sú pripravené na zber keď sú žlté alebo červené. Po zbere sa bôby ručne lúskajú a následne fermentujú. Fermentáciou dochádza k biologickým zmenám, znižuje sa trpká chuť a vznika červenohnedá farba. Bôby sa ďalej sušia a pražia. Pražením získavajú čokoládovú farbu a aróma, alkalizujú sa aby sa zlepšili ich chuťové vlastnosti a ľahšie sa získavalo maslo. Bôby sa ďalej môžu ešte drviť.

 

Použitie

  • zdravé maškrtenie
  • do jogurtov, müsli, miešaných nápojov, smoothies
  • vhodné ako desiata do práce, do školy a na výlety
  • príprava a zdobenie dezertov
  • na polevy, peny a sorbety

 

Tip

Zabaľte si čokoládu do produktívnej krabičky a môžete ju mať vždy a všade po ruke!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 2389 kJ / 573 kcal
Tuky 37,6 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 22,3 g
Sacharidy 48,6 g
z toho cukry 47,8 g
Vláknina 1 g
Bielkoviny 9,6 g
Soľ 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: