MYX Mrázik + MYX Nastenka

Náš produkt
€13,81 –10 %
MYX Mrázik + MYX Nastenka 1 image
€13,81 –10 % €12,45 €10,38 bez DPH
Skladom

Vďaka tomu, že nás sušia mrazom si zachováme krásny vzhľad aj chuť. Máš rád všetky chute? Sladké, kyselkavé, jemne trpké? Tak tieto chrumkavé MYXy, ktoré sa rozplynú na jazyku, sú pre Teba ako stvorené.

          • 100% mrazom sušené ovocie bez pridaných cukrov a aditív
          • keď sa neviete rozhodnúť, ktorý je ten pravý, kúpte si toto kombo a o nič neprídete
          • MYXy u nás zakúpiš zvlášť a tiež ako prášok Mrázik a Nastenka

Detailné informácie

Podrobný popis

MYX Mrázik + MYX Nastenka

Informácie a výživové hodnoty 

Neviete sa rozhodnúť, ktoré sušené ovocie si vybrať? Tak vyskúšajte náš MYX, kde nájdete niekoľko zaujímavých chutí. A prečo nie rovno dva MYXy naraz? V MYXe Mrázik a Nastenka sa môžete tešiť napríklad na sladké jahody, ktoré schovajú do vrecka aj tie čerstvé, kyselkavé maliny dostupné po celý rok či poriadnu nálož marhúľ, sliviek a višní. Všetky druhy ovocia sú sušené mrazom (lyofilizované) a tak si udržujú svoje živiny, chuť aj vôňu. Vieme, že ste maškrtní a zvedaví, a práve preto sme pre Vás pripravili toto výhodné kombo!

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. dva rôzne MYXy pokope: Mrázik a Nastenka
  2. lyofilizáciou stráca ovocie vodu
  3. po lyofilizácií si ovocie zanecháva dôležité živiny
  4. ovocie získa príjemnú chrumkavú konzistenciu
  5. suroviny sú mrazené medzi teplotami -55 až -100°C

 

Základná špecifikácia
Zloženie MYX Mrázik, MYX Nastenka (zloženie k jednotlivým produktom nájdete na stránkach produktov)
Krajina pôvodu Česká republika
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecká
Veľkosť nešpecifikované
Úprava mrazom sušené ovocie
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Ešte si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní. 

 

Ako sa ovocie suší mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v týchto kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100°C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, keď sa ovocie varí pri 100°C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr pripálenina, ako plátky a kúsky lyofilizovaného ovocia.

 

Použitie

  • zdravé maškrtenie
  • príprava a zdobenie dezertov
  • desiata do práce, do školy
  • vhodná taktiež aj na cesty 
  • do jogurtov, kaší alebo müsli

 

Tip

Zabaľte si ovocie do produktívnej krabičky a môžete ho mať vždy a všade po ruke!

 

Výživové hodnoty nájdete na stránkach produktov MYX Mrázik a MYX Nastenka.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Výhodné balenia
Hmotnosť: 0.2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: