Mrazom sušené tvarôžky PRÁŠOK

€10,50 €8,75 bez DPH

Zvoľte variant

Mrazom sušené tvarôžky? No jasné, sme to my, čo tak pozeráš? Rozdrvil nás na prášok, takže si nás môžeš primiešať do každého jedla alebo napáliť kamaráta! Budeš pozerať, akú mám silu aj v prášku!

          • vyskúšajte aj v celku - lyofilizované tvarôžky
          • produkt plný bielkovín s minimom sacharidov a tukov
          • bez pridania farieb, aromatických látok a stabilizátorov

 

Detailné informácie

100g
Skladom
€10,50
€8,75 bez DPH

Podrobný popis

Mrazom sušené tvarôžky prášok

Informácie a výživové hodnoty 

Ak ste fanúšikom olomouckých tvarôžkov, musíte vyskúšať tie lyofilizované. A čo viac? Máme ich pre Vás pripravené aj ako prášok, pre rýchle a ľahké použitie. Lyofilizáciou si síce vôňu zanechá, ale už bude obšťastňovať iba Váš nos a nie celú miestnosť naokolo. Prášok má výraznú, unikátnu a pikantnú príchuť, presne ako originál. Vďaka svojim nutričným hodnotám sa tvarôžky radia na prvé miesto medzi syrmi - plné bielkovín s minimom sacharidov a tukov. Sú vyrábané podľa tradičnej českej receptúry v meste Loštice. Ich jedinečná vôňa a chuť je spôsobená rozkladaním bielkoviny počas zrenia.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. 100 g lyofilizovaného produktu = 280 g čerstvých tvarôžkov
  2. nepoužívajú sa geneticky modifikované suroviny
  3. vyrobené aj lyofilizované v Českej Republike
  4. bez pridania syridiel, farieb, aromatických látok a stabilizátorov
  5. obsahujú plnohodnotné bielkoviny a vápnik

 

Základná špecifikácia
Zloženie tvaroh, jedlá soľ (max. 5,5%), mliekarenská kultúra, E500, E170
Krajina pôvodu ČR
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Veľkosť nešpecifikované
Úprava lyofilizovaný prášok
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Zatiaľ si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní.

 

Ako sa tvarôžky sušia?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ďalej sa tvarôžky pomelú na jemný prášok.

 

Použitie

  • použite ako korenie a dochucocavdlo
  • pridajte do rôznych pokrmov (nátierky, maslo, omáčka)
  • pridajte aj do zeleninového smoothie
  • pridajte do polievok alebo šalátov
  • pridajte do múky alebo iných práškov

 

Tip

Vyskúšajte jedinečné olomoucké syrečky aj v celku alebo si prášok pridajte do smoothie!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 1515 kJ / 355,6 kcal
Tuky 1,12 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,84 g
Sacharidy 7,28 g
z toho cukry 7,28 g
Vláknina 0 g
Bielkoviny 78,4 g
Soľ 12,6 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: