Mrazom sušené tvarôžky VENČEKY

€12,44 €10,37 bez DPH

Zvoľte variant

S nami si konečne budeš môcť dopriať svoje obľúbené tvarôžky bez výčitiek a znepokojených pohľadov prísediacich. Sme totiž sušené mrazom, ktorý z nás odstránil vodu a tiež zjemnil náš výrazný odér. Naša chuť však ostala nedotknutá. 

          • pozrite, máme ich aj ako prášok
          • produkt plný bielkovín s minimom sacharidov a tukov
          • bez pridania farieb, aromatických látok a stabilizátorov

 

Detailné informácie

100g
Skladom
€12,44
€10,37 bez DPH

Podrobný popis

Mrazom sušené tvarôžky venčeky

Informácie a výživové hodnoty 

Už Vás viac nikto nebude napomínať, aby ste si tvarôžky kvôli ich špecifickej vôni rozbalili, až keď budete sami. Lyofilizáciou si síce vôňu zanechajú, ale už budú obšťastňovať iba Váš nos, a nie celú miestnosť naokolo. Majú výraznú, unikátnu a pikantnú chuť a povrch so zlatožltým povlakom. Sú mierne tvrdé, no za to extrémne chrumkavé. Vďaka svojim nutričným hodnotám sa radia na prvé miesto medzi syrmi - plné bielkovín s minimom sacharidov a tukov. Sú vyrábané podľa tradičnej českej receptúry v meste Loštice. Ich jedinečná vôňa a chuť je spôsobená rozkladaním bielkovín počas zrenia.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. 100 g lyofilizovaného produktu = 280 g čerstvých tvarôžkov
  2. nepoužívajú sa geneticky modifikované suroviny
  3. vyrobené aj lyofilizované v Českej Republike
  4. bez pridania syridiel, farieb, aromatických látok a stabilizátorov
  5. obsahujú plnohodnotné bielkoviny a vápnik

 

Základná špecifikácia
Zloženie tvaroh, jedlá soľ (max. 5,5%), mliekarenská kultúra, E500, E170
Krajina pôvodu ČR
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Veľkosť nešpecifikované
Úprava lyofilizované venčeky
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Zatiaľ si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní.

 

Ako sa tvarôžky sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100°C. 

 

Použitie

  • nastrúhajte a použite ako korenie a dochucovadlo
  • nastrúhajte aj do rôznych iných pokrmov (nátierky, maslo)
  • zdravá desiata do práce, do školy a na výlety
  • pridajte do polievok alebo šalátov
  • na ozdobu slaných mís

 

Tip

Zabaľte si tvarôžky do produktívnej krabičky a môžete ich mať vždy a všade po ruke!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 1515 kJ / 355,6 kcal
Tuky 1,12 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,84 g
Sacharidy 7,28 g
z toho cukry 7,28 g
Vláknina 0 g
Bielkoviny 78,4 g
Soľ 12,6 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty  na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: